fredag 10 januari 2020

Det enda du behöver - Sylvia Lidén NordlundAllt det du måste och Om du bara vågar är de två första böckerna i trilogin om Mia och hennes liv.
Alla tre böckerna handlar att våga, om mod och rädsla. Om funderingar på hur livet blivit och varför. Att våga ta steget, att våga ge sig hän och för att prova något nytt. 
Mias inre kamp för att våga resa sig och att kunna ta mod till sig för att möta olika rädslor.

Sylvias beskriver så väl de olika känslor och situationer som drabbar Mia och
 hon för berättelsen framåt i ett lugnt tempo. Trots det känns det aldrig tråkigt att följa Mias väg mot förändring. Med ett vardagligt språk och med miljöer som läsaren ofta kan relatera till, gör att boken känns väldigt genuin och äkta.
De här böckerna tar upp många jobbiga känslor och situationer som jag tror många brottas med. Sylvia gör det på ett fantastiskt fint och mycket inkännande sätt.


Att stå upp för sig själv och ta sig rätten att reagera om en blir respektlöst behandlad eller tas för given, är nog det viktigaste budskapet i min berättelse.  
Sylvia Lidén Nordlund

Handling
Det enda du behöver är en intim berättelse om nära familjerelationer och modet att våga följa sitt hjärta – och sin hjärna. Mia behöver finnas vid sin mors sida i livets slutskede. Hur ska hon klara av det, inte minst med tanke på deras hopplösa relation? Dottern Frida tyr sig mer och mer till exmannens nya. Innerst inne är Mia avundsjuk på deras fina kontakt. Dessutom måste hon hantera en nyhet som utmanar hennes innersta önskan … Kommer Mia kunna leva med att hennes stora kärlek och Frida är på kollisionskurs? Eller måste hon välja …

Författare: Sylvia Lidén Nordlund 
Titlel: Det enda du behöver
Utgiven av: Förlagshuset Siljans måsar
ISBN9789188939166
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Adlibris 
Bokus
Läs fler bokbloggar.se
Läs mer på Sylvias blogg  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar