tisdag 7 januari 2020

Klimatglädje - Åtta utmaningar för ett hållbart liv - Emilia ArvidssonSå dags för samvetet att vakna. Vilka av de åtta vägar som Emilia skriver om i sin fina bok Klimatglädje jobbar jag med aktivt?
Första utmaningen faller jag på direkt, köpfritt! Jag fortsätter läsa, och på sid 39 kommer det, samlade tips på hur jag kan bli köpfri. Så inga fler ursäkter, jag ska i alla fall försöka bli mer medveten. 


Kapitel två - Matsvinnskampen, Jippi den klarar jag för i det här hushållet kastas det ALDRIG mat
Blir du nyfiken hur du skulle klara dig i den här utmaningen! BRA! Köp boken den är fantastisk och en otrolig ögonöppnare.

Från förlagets sida
Åtta vägar mot ett mer medvetet liv

Efter en onormalt het sommar i Sverige började den stora massan tala om klimatångest. Och därutöver: känna den. Men hur ska vi tackla att vi behöver förändra oss?

Emilia Arvidsson vänder på begreppet klimatångest och vill istället förmedla klimatglädje, där hon själv testar åtta förändringar. Vad händer när du lever köpfritt? Hur kan vi se på vattnet i kranen som en av de största gåvorna vi har? Hur känns det att ändra sina matvanor radikalt?

Emilia intervjuar några av Sveriges främsta forskare och experter som bidrar med sin kunskap och svarar på frågan om vad som fungerar för klimatet. Det här är boken som inte vill förringa klimatförändringarna, utan ge dig motivationen och kunskapen att leva gott, på alla fronter.


Författare: Emilia Arvidsson 
Titlel: Digitant - Nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet
Utgiven av: Bladhbybladh
ISBN:9789188917324
Betyg: 4 🌟🌟🌟
🌟
Finns hos
Bokus
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken

bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar