torsdag 31 oktober 2019

Ishavet - Michèle GlatthardDet är en berättelse som rymmer så mycket sorg och tragik, men som även innehåller många goda och fina gärningar som ger mig som läsare lite hopp och förtröstan. Det är enormt fina skildringar av miljöer och olika sinnesstämningar.
Jag tyckte emellanåt att historien blev lite seg och tappade tempo, den startar starkt och jag vill veta mer men sedan kommer vissa partier som känns lite som en transportsträcka och de är väldigt långa. Det gör att jag tappar sugen och läser något annat emellan. Dock finns det något där som ändå gör att jag måste läsa vidare, jag måste få veta hur ska det gå för Einar och Liv. I den senare delen av boken kommer tempot tillbaka igen och då går läsandet med en salig fart. Kanske hade boken kunnat reducerats med 100 sidor i alla fall kändes det så för mig.


Jag gillar berättelsen väldigt mycket och är oerhört nyfiken på hur det ska gå för Einar.
Mitt omdöme: Ett språk som är oerhört vackert och målande. Författaren är mycket kunnig och påläst om dekokter, älvor och folksägnen. En sorglig berättelse med många tragedier men även med vacker kärlek och mycket  av väsen, älvor och häxkonster.
Läs den här om du gillar att läsa om näcken, älvor och andra väsen, du kommer då att älska den.

Handling
Karin drömmer om ingenting annat än att få gå på dans med sin Anders, gårdens finaste dräng. Hennes dröm blir till en mara när Anders bror Leif leder henne från logen.
Till midsommar föder Karin två barn, en änglalik flicka och en gosse som har faderns ishavsgrå ögon, ögon som modern kommer att frukta, en påminnelse om den mörkaste natten i hennes liv. Men gossebarnet besitter en alldeles särskilt förmåga. Han tröstar som ingen annan, inger hopp där det inte verkar finnas något. Så småningom lär han sig att han även har helandets gåva.
Det här är början på lövjekarlens vandringar, början på hans långa resa hem.

Stort tack till Michèle att du gett mig möjligheten att läsa din fina bok.
Författare: Michèle Glatthard
Titlel: Ishavet
Utgiven av: Ebes förlag
ISBN: 
9789188187727
Betyg: 3 🌟🌟🌟


Finns hos
Bokus
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

onsdag 30 oktober 2019

Bobo och bebisraketen - Ulrika HjortBoken handlar om Bobo som har fått ett syskon, en lillasyster. För det mesta älskar Bobo henne och han försöker hjälpa till med byta blöjor och andra saker som han tror är bra. Han tycker om att gosa och mysa med henne. Men när hon blir lite äldre vill hon bara förstöra och hon börjar att bitas. Det gillar inte Bpbo och det är inte kul att mamma blir arg på Bobo när han inte tycker om att lillasyster förstör. Det är orättvist. 


Mitt omdöme: En mysig berättelse om hur det är att få ett syskon. Den är berättad med kärlek och ömhet. Fina bilder och lagom med text, passande ålder 3 -6 år.

Ottos omdöme:
Jag känner igen mig säger Otto och sneglar lite surt på sin lilla syster, det är precis som vi! Bilderna är fina och boken är rolig. (Otto 4 1/2 läser med mormor och lillasyster Ellen.
Betyg:4 🌟🌟🌟🌟

Handling
Bobo har fått en bebis! Bebisgull är liten och gullig och Bobo älskar henne från första stund. Varje dag hjälper Bobo till att passa och sköta om sitt lilla syskon. Mamma och pappa tycker att Bobo är världens bästa storebror. Dagarna går och Bebisgull lär sig både sitta och krypa och en dag förvandlas hon först till Bebisraketen och sedan till bebisbitaren! Hur ska det nu gå för storebror Bobo?Författare: Ulrika Hjorth
Illustratör: Emelie Engblom Molin
Titel: Bobo och bebisraketen

Utgiven av: Idus förlag
ISBN: 9789188964366
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.setisdag 29 oktober 2019

Sightseeing i mitt inre - Maria Fogelberg Nelson


Författaren kallar den här genren för "Klim - lit" den handlar om medelålders kvinnors svårigheter att hitta sin plats i livet.  Sightseeing i mitt inre är en rolig och varm bok som stundtals får mig att le men som även har en mörkare botten.
Den här historien beskriver att livet inte slutar vid en viss ålder och att kärlek och äventyr absolut kan dyka upp trots att man blivit en klimakteriekärring. Personbeskrivningarna är fantastiskt roliga och man kan riktigt se Lenas galna chef framför sig.

Mitt omdöme: Du får en härlig bok om en kvinna som möter sina rädslor och gör en resa i sitt självförverkligande. Det är en varm, humoristisk men lite annorlunda feelgood-bok. Det jag funderar på är om Lenas mamma i slutet av boken har två män både en Affe och en Agne? Eller har tryckfelsnisse varit i farten?


Handling: 
Du är så jävla fet och gammal, du äcklar mig , avslutade han inte förklaringen med, men jag vet att det var det han tänkte. Istället sa han: Jag har tröttnat på att vara gift.

Lena Nymans liv har mer att önska. Det är som om hon befinner sig i en stensarkofag och framtiden ser mörk ut. Hon måste göra en förändring, och det bästa sättet är att gräva där hon står göra sightseeing i sitt inre för att kunna ta reda på varför hon är ensam, rädd och trygghetsnarkoman.

Någonstans finns nyckeln till ett bättre liv, men var?
Vad får hennes låsta hjärta att öppnas?
Vad är det hon har glömt bort?
I minnenas kartotek finns svaret.

I sitt sökande efter att hitta svaren gör hon bland annat nedslag i skönhetsindustrin, går på danskurs och gör en utlandsresa.

Tack Idus förlag för recensionsex.

Författare: Maria Fogelberg Nelson
Titlel: Sightseeing i mitt inre
Utgiven av: Idus förlag
ISBN: 9789175778235
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Skalets röda strimma - Johanna SvanborgGillar du spänning, blodigt och brutala scener då är det här en bok för dig. Till en början tyckte jag boken och handlingen var mycket bra och välskriven. Men efterhand tyckte jag bara att den blev mer och mer olustig, kan hända att det var för mycket av alla ruskigheter, det blev helt enkelt för mycket. 

Mitt omdöme: Gillar du hemskheter och detaljerade blodiga scener och brutala mord på både människor och djur så kommer du att älska den här.


Handling
Carina Silvén, en gravid nybliven änka, bor i Vibble söder om Visby.
I grannskapet avlivas brutalt varenda hund och till slut även hennes. Carina ÄR inte längre ensam. Någon gömmer sig i hennes hus, drogar henne och leker med hennes psyke.
Några veckor senare anmäls Carina försvunnen och ärendet hamnar på kommissarie Bengt Widéns bord. Till en början är det ett "vanligt försvinnande" men snart anländer en film som skakar poliserna i grunden.
Visbypolisens kompetens ställs på sin spets, granne efter granne förhörs. Den ena bär på mer hemligheter än den andre. Inte minst de båda poliser som har ett hemligt förhållande bakom kollegernas rygg.
Men tiden går, klockan går...
Tick tack, tick tack.
När du tror att du är ensam kan det farliga lura, nära dig... Alldeles bakom dig!

Författare: Johanna Svanborg
Titlel: Skalets röda strimma
Utgiven av: Svanborgs förlag 
ab
ISBN: 
9789175331591
Betyg: 🌟🌟🌟
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken

söndag 27 oktober 2019

Våren - Bengt och Torsten - Johanna Svanborg


Idag har mitt barnbarn Molly 6 månader och jag läst boken om kusinerna Bengt och Torsten.


Molly tycker: En bok med fina bilder och med hårt papper som är både greppvänligt och och bitvänligt.

Mitt omdöme: Det här är precis som jag vill att en bra pekbok ska vara. Den har allt. Det är en underbar pekbok med blanka och färgglada bilder som det finns många saker att prata om. Saker som känns relevanta för den åldersgruppen som boken vänder sig till. Jag gillar också att det är hela meningar inte bara, äter, utan Bengt äter mat.


Från författarens sida:

Bengt och Torsten är kusiner. I denna bok möter de våren. Det är spännande med alla myror som vaknar.

Pojkarna leker tittut i tvättkorgen. De plockar blommor och leker i sandlådan. Att åka cykel är kul och efter lite mat blir det en tupplur i barnvagnen.

Detta är den första pekboken i en planerad serie om fyra. En för varje årstid.


Författare: Johanna Svanborg
Illustratör: Jenni Söderlund
Titlel: Våren - Bengt och Torsten
Utgiven av: Svanborgs förlag 
ab
ISBN: 9789175332178
Betyg:  5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken

lördag 26 oktober 2019

Henrys hemlighet - Kristina Ohlsson

Jag är avundsjuk på alla er som eventuellt inte läst de tre böckerna om Martin Benner, de är grymma!

Har du inte läst dem är det absolut hög tid. Kristinas sätt att skriva de här historierna är grymt bra, de är smarta, oförutsägbara och med massor av olika vändningar hög spänningsfaktor och många cliffhangers. Henrys hemlighet tar vid efter "Lotus blues" och "Mios blues"  den är  precis lika spännande och överraskande som de tidigare och jag rekommenderar dig att läsa dem i ordning.
Dessutom är de välskrivna med ett bra och passande språk till spänningsgenren och med ett driv framåt som gör att boken går oerhört fort att läsa.

Kristina tillhör mina topp tre favoriter som spänningsförfattare alla kategorier, jag har läst allt hon skrivit och jag blir aldrig besviken. Henrys hemlighet är en hårdkokt deckare men en helt udda utredare, han är advokat och inte polis, han äger verkligen i storyn. 

Mitt omdöme: En spännande och oförutsägbara bok som du inte lägger ifrån dig. Spänning ända in i kaklet och ett slut med en oväntad twist.


Från förlaget

Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, får han ett erbjudande han inte kan motstå: att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry inte alls dog av sin sjukdom, utan blev mördad. Samtidigt märker Martin att han är övervakad. Någon smyger kring hans hus på natten och lämnar avtryck i snön.

Snart tvingas Martin in i en febrig jakt på sanningen om Henry. Sökandet leder honom till en kyrka med för mycket makt och en antikhandel med dunkla affärsmetoder. Martin får allt svårare att skilja sanning från lögn och vän från fiende.

Vem var egentligen Henry Schiller? Och vad hände den dagen han dog?

HENRYS HEMLIGHET är en spännande och intrikat kriminalroman om hur spår från det förflutna inte går att gömma. Men också en berättelse om familjelojaliteter och det svåra i att göra dem beständiga.

Boken är en fristående fortsättning på romanerna Lotus blues och Mios blues.

Författare: Kristina Ohlsson
Titlel: Henrys hemlighet
Utgiven av: Piratforlaget
ISBN9789164206138
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel Inläsare Magnus Roosmann
 
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se  

Damen med bysten - Karin Brunk HolmkvistJag har läst alla böcker av Brunk Holmqvist en del är bättre än andra och just den här hör inte till mina favoriter men hur som helst är den läsvärd. Det är precis som som alltid, man vet vad man får och ibland är det exakt så som Karin skriver, det som behövs. Lagom tokigt med charmiga karaktärer som får mig att le och mysa.
Alla karaktärer har härliga personligheter och man kan inte annat än gilla dem. Boken är lättläst och bjuder på en hel del eskapader och tokigheter.

Mitt omdöme: Karin är ett säkert kort på feelgoodhimlen, man får det man förväntar sig. En charmig berättelse om trevliga karaktärer i mysiga miljöer.Handling: I Hammenhög på Österlen bor Lovisa och Elvy. De är bästa vänner och träffas så gott som varje dag, då deras hus ligger mitt emot varandra i den lilla byn.

En av Lovisas käraste ägodelar är en staty som hon fått ärva. Bysten, som Lovisa kallar Helga Müller, är en stilig kvinna och Lovisa brukar prata med henne när hon sköter sysslorna därhemma.

När Antikrundan kommer till Simrishamn beger sig Lovisa och Elvy dit, kånkande på Helga Müller. Enligt tv-programmets expert är bysten värd sjuttiofemtusen kronor, och Lovisa blir närapå stum av förundran.

I tv-myllret smyger sol-och-våraren Edmund omkring. Han ställer sig in hos Lovisa och lovar henne ännu mer pengar om hon låter honom sälja bysten. Lovisa är frestad medan den mer klarsynta Elvy anar oråd.

Det stilla livet i Hammenhög hotas och inte bara av Edmunds upptåg. Ungkarlen Jens samlar mod för att våga närma sig den väna Lovisa och skvallret går om hemska upptäckter i Ljungs gamla hus. Följ med in i en varm och humoristisk berättelse i sann Karin Brunk Holmqvist-anda.
Tack Karin och bokfabriken för rec.ex.
Författare: Karin Brunk Holmkvist
Titlel: Damen med bysten
Utgiven avBokfabriken 
ISBN:9789178352487
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel  Uppläsare: Gunilla Leining

Den nakna flickan - Helen Stommel Olsson


Ibland är det mycket svårt att beskriva med ord vad man känner när man läst klart en bok,  den måste bara få ligga där inom en och mogna.
Så är fallet med den här. 
Den är så otroligt bra från första till sista sidan, ja, allt är så bra! Språket, innehållet, beskrivningar av miljö och personer. Ett tempo som gör att det inte går att sluta, jag sträckläste och lyssnade även när jag lagade mat och städade, kunde inte lägga den i från mig. Jag kan verkligen rekommendera den som ljudbok då uppläsaren, Lo Kauppi, är grym. 
Det är en historia som berör på så många olika plan att jag blir helt vimmelkantig. Jag ÄLSKAR den.
Jag blir förbannad, förskräckt, ledsen och upprörd men även så otroligt berörd och imponerad av den fantastiska styrka och mod som huvudkaraktären visar. Det går om man bara bestämmer sig och vågar.


Mitt omdöme: En brutal, rå och skoningslös historia som kommer att göra avtryck i mitt liv länge, länge. Ett livsöde som inte lämnar någon oberörd. LÄS DEN!Från förlaget
I Den nakna flickan får vi följa med på den unga Viktorias livsresa, från barndom och uppväxt i en sluten religiös sekt på flykt från de svenska myndigheterna som ung mamma och vidare ut i världen på olika omvägar, till livet som firad stripdansös och sedermera ägare till en exklusiv nattklubb i Sverige.
Du får inblick i en kvinnas frigörelse och kamp för att lämna sina rötter och Familjen hon växte upp i och hennes revansch på samhället. Du får möta religiösa fanatiker och outsiders men också människor som kommit lite i skymundan eller av olika anledningar råkar befinna sig i nattens skuggor. Du får även titta in i världar du inte trodde fanns, men som fortfarande existerar överallt.
Den nakna flickan handlar om religiös fanatism, sex, makt, indoktrinering, stripbranschen och om rätten till sin egen kropp. Den handlar också om hur uppfostran, uppväxt och upplevelser i barndomen påverkar oss som människor och indirekt de livsval vi senare gör i livet på gott och ont.
Tack bladhbybladh och Jenny Schyttberg  för rec.ex.
Författare: Helen Stommel Olsson
Titlel: Den nakna flickan
Utgiven av: bladhbybladh
ISBN: 9789188917034
Betyg: 5🌟🌟🌟🌟🌟


Finns hos
Bokus
Adlibris
Storytel: Uppläsare Lo Kauppi
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

torsdag 24 oktober 2019

När fördämningar brister - Linda Landin

 
Jag hade lite svårt att komma in i boken och funderade på att inte läsa klart den men nu är jag tacksam för att jag gjorde det. Det är en spännande och välskriven bok med karaktärer som gör boken intressant. Vi följer fyra personer vars liv knyts samman i en katastrof.
Boken är skriven med ett språk som beskriver miljöer på ett vackert sätt och jag ser framför mig det Linda beskriver. 
Vart efter handlingen fortskrider och katastrofen närmar sig stiger spänningen och då vänder sig sidorna av sig själv.

Mitt omdöme: En intressant story som manar till eftertanke.
  

Handling
En katastrof hotar att drabba Skellefteå under en ovanligt regnig sommar. En samisk kvinna kämpar mot gruvindustrins utbredning. Ett gruvbolags VD i Boliden jobbar i motvind när styrelsen vill tysta ned en annalkande fara. I en annan del av Boliden längtar en ung kvinna efter förändring och kärlek. Och en ung man på glid från lagen brottas med sitt samvete. Fyra individer som inte känner varandra sen tidigare men vars liv knyts samman i en katastrof få kan föreställa sig konsekvenserna av.

Författare: Linda Landin
Titlel: När fördämningar brister
Utgiven av: L.L &Books
ISBN9789151915081
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus
Adlibris

Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken

tisdag 22 oktober 2019

Free spin - Margareta Börjesson
Margareta berättar på ett mycket nyanserat och avskalat sätt hur hon blev drabbad och om det helvete hennes spelberoende och missbruk orsakat henne och hennes omgivning. Hon beskriver hur lätt det är att gå i fällan och hur lätt man kan ödelägga hela sitt liv.

 "Det som började som ett roligt tidsfördriv eskalerade snabbt". (Ordberoendeförlag)
Boken ger trots mycket mörker och ångest ett hopp, det går om man vill, men det är en tuff resa.
"Vägen tillbaka har varit lång. Idag spelar Margareta inte längre, något hon kämpar med varje dag". (Ordberoendeförlag)
Oavsett om du känner någon eller inte, som har råkat ut för detta enorma problem, så anser jag att du bör läsa. Läsa för att förstå och, men framför allt få en insikt hur lätt det kan bli fel.

Mitt omdöme: En viktig bok som ger oss insikt i hur nätcasino och spel kan få förödande konsekvenser. Läs den!

Läs gärna mer om Margareta i en artikel i Allas veckotidning 


Från förlagets sida
En sann berättelse om att förlora allt. Om skam och skuld, och om den skrämmande utvecklingen av spelbolagens framfart i Sverige.


Det var en lycklig tid för Margareta när skilsmässan var klar och hon äntligen kunde leva med mannen sin. Hon hade aldrig förut spelat på något, annat än gitarr i ungdomen och en enstaka Trisslott. Margareta var drygt sextio, han nära sjuttio när de flyttade ihop.

Mannen hade en obotlig sjukdom men det var inte den som gjorde slut på deras gemensamma liv. När han friar bestämmer sig Margareta för att berätta sanningen. Om hur hon spelat bort precis alla pengar på internetcasinon. De gifte sig aldrig.
Tack ordberoendeförlag och Margareta för att jag fick läsa denna viktiga bok 💓

Författare: Margareta Börjesson
Titlel: Free Spin
ISBN:9789188867216
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig


Värket - Katarina Lundholm

En välskriven historia och den har säkert hög igenkänningsfaktor om man jobbar eller har jobbat i de här miljöerna. Nu har ju jag inte gjort det, så för mig blir det inte några aha och javisst utrop.
Dock tycker jag att handlingen verkar verklighetstrogen och att författaren på ett mycket skickligt sätt har fångat olika karaktärer som väcker sympati, olust men även empati. Alla dessa personligheter kan säkerligen finnas på ett kontor. De känns väldigt äkta.

Mitt omdöme: En välskriven roman som lyfter ett annorlunda dilemma. Författaren gör det på ett trevligt och lättsamt sätt med en underton av satir. Handlingen flyter på och boken är lättläst och den bjuder på både rolig och med även lite sorglig inslag. En bra debut!Från förlagets sida
Vad händer när den gamla anrika myndigheten Värket plötsligt bestämmer sig för att lämna det trygga kontoret där alla har eget arbetsrum?
Myndigheten genomför en flytt till ett öppet kontor och moderniserar sitt arbete genom att arbeta papperslöst och aktivitetsbaserat. Karriäristen Gertrud är anställd på Värket för att genomföra förändringen. Detta gör hon utan några som helst skrupler. 
Med sina vapendragare, Bill och Bull, blir hon snabbt personalens gemensamma fiende. Det finns ingenstans att gömma sig i det nya kontoret. Bland saccosäckar och motionscyklar får vi ta del av glädje, ensamhet, genrep inför besök och frustration över att inte bli lyssnad på. 

Vi får följa den illusionslöse Bosse, som arbetat på Värket i många år, och hans kolleger. Hur påverkas Bosse, ängsliga Laila, stöddige Sebbe, ensamstående pappan Anders och pladdriga Pia av den stora förändringen? Alla har ett bagage med sig och vi får lära känna dem och följa deras omtumlande resa i den nya miljön.
TAck Katarina för att du skickade boken till mig 💓
Författare: Katarina Lundholm
Titlel: Värket
Utgiven avVistoförlag 
ISBN9789178850563
Betyg: 3🌟🌟🌟

Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken

söndag 20 oktober 2019

Dit vägen bär - Marie Hedegård

Den här berättelsen är precis lika underbar som den första boken i serien, Så nära barfota (läs tidigare inlägg).Berättelsen tar vid där den förra avslutades och Ellen bestämmer sig för att satsa på sin dröm att sy kläder. Hon börjar på en folkhögskola i Småland och där får hon verkligen ta tag i sig själv. lära känna sig själv och ta nya beslut. Det enda problemet för Ellen är hur långt är hon beredd att gå, för att förverkliga sina drömmar. Ska hon våga, följa sitt hjätra även om det knakar i hennes förhållande med dottern?

Marie beskriver vänskap på olika nivåer och med människor i olika åldrar och att våga tänja på sina gränser, att våg följa dit vägen bär.  
Både såväl miljö- som personbeskrivningar är mycket bra och de olika personligheterna Ingrid, Åsa och Felicia som är varandras totala motsatser gör att historien blir levande och mycket intressant. 

Mitt omdöme: En underbar feelgoodroman, den berör och manar till eftertanke. Jag skrattar, mår bra och vill inte att den ska ta slut. Kryp upp i soffhörnet med en varm kopp choklad, tänd ljusen och bara njut!
Och du, ha gott om tid på dig för du vill inte lägga den ifrån dig förrän den är slut 😃

Från förlagets sida
Ellen tar sin egen lust på allvar
Huvudpersonen Ellen tar sin egen lust på allvar. DIT VÄGEN BÄR är en roman i feelgood-genren där du får följa Ellen några år efter debutromanen SÅ NÄRA BARFOTA.

ELLEN, nyss frånskild och med utflugna barn, bestämmer sig för att våga pröva något helt nytt i livet. Efter tjugofem år som hustru och mor är det verkligen hennes tur. En sömnadskurs på en folkhögskola i Småland lockar och där lär hon känna nya, spännande människor. Tillsammans med tre av dessa är Ellen med och renoverar en gammal buss för att med den styra söderut. Målet är byn Torrox på den spanska solkusten som 82-åriga Ingrid har drömt om i sextio år.

Vi får följa fyra kvinnors våghalsiga resa genom Europa i en renoverad småländsk stadsbuss. De fyra har olika mål med resan och drömmarna krockar med varandra. Sakta lär Ellen känna medresenärerna och nya sidor av sig själv. Och i Sevilla väntar någon redan på henne.

DIT VÄGEN BÄR är en roman om hur långt man är beredd att gå för att förverkliga sina drömmar. Moderskapet är en källa till lycka men var går gränsen mellan att bry sig om och lägga sig i?

Det här är den fristående fortsättningen på romanen SÅ NÄRA BARFOTA.
Tack Lindelöws och Marie för att jag fick läsa den här underbara boken. Jag hoppas på fler från dig Marie.
Författare: Marie Hedegård
Titlel: Dit vägen bär
Utgiven av: Lindelöws 
ISBN:9789188753038
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se
Storytel: Uppläsare: Katarina Lundgren - Hugg