söndag 26 januari 2020

En annorlunda allians, familjen Bridgerton - Julia Quinn



En serie jag hör mycket gott om och hade enorma förväntningar på. Men vilken besvikelse! Knappt så jag tycker att boken är ok och det blev absolut inte den där wow känslan jag hade hoppats på. Starten på historien tyckte jag var lite lång och segdragen men sedan när den drog igång så flöt språket på. Du får en bok som är i sann Harlequin anda, intensiva känslor, många missförstånd, massor av romantik, sex och vänskap.

Alltså romance på hög nivå ett lättsamt och underhållande kostymdrama men handlingen är enligt mig lite väl tunn.

Handling
Daphne Bridgerton är både smart och vacker - ändå blir hon bara uppvaktad av män hon inte vill ha. Men när broderns bästa vän, Simon Basset, kommer till London förändras allt. Tillsammans kommer de på en elegant plan - en fejkad förlovning dem emellan kan göra rätt typ av friare intresserade av Daphne, och hålla alla äktenskapstokiga societetsmödrar borta från Simon.
Men mitt i alla baler, promenader och båtturer, är det svårt att hålla reda på vad som är en bluff och inte. Och att hålla sina egna känslor i schack, visar det sig.

Åtta syskon, med förnamn i alfabetisk ordning. Julia Quinns serie om Familjen Bridgerton är världskänd men aldrig utgiven i Sverige.


Författare: Julia Quinn
Titlel: En annorlunda allians, familjen Bridgerton
Utgiven av: lovereads
ISBN
9789188801357
Betyg: 2🌟🌟

Finns hos: Bokus & Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel Mirja Turestedt

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar