måndag 20 januari 2020

Kom i min famn - Caroline Eriksson
Vill du läsa en nagelbitare? I så fall ska du läsa den här psykologiska spänningsromanen.
En stark bok med en nervkittlande känsla rakt igenom. Jag kunde inte sluta läsa den, jag var tvungen att bara läsa ett kapitel till och ett till och...Caroline är mycket skicklig på att bygga upp spänning, den kryper in under skinnet på mig. Hela vägen, från första till sista sidan kryper det och jag bara väntar på att det ska hända något olustigt, något hemskt. 
Boken har ett snabbt tempo, ett bra driv och den är lättläst. Ser fram emot nästa!


Jag säger bara LÄS! Du får en läsupplevelse utöver det vanliga! Se till att ha tid, du vill sträckläsa, jag lovar!

Handling
Psykologiskt drama med familjerelationer i centrum
Hur skulle du reagera om du en dag kontaktades av en främling som avslöjar något som får hela din värld att vändas upp och ner?

Det är vad som händer Thomas, en gift man med en fyraårig dotter, en man som prioriterar familjen och sätter en ära i att vara en god människa.

Samtalsterapeuten Simone Boman får ett uppdrag på företaget där Thomas arbetar och vinner snart hans förtroende. Allteftersom de kommer varandra närmare får hon svårt att hålla den professionella distansen, samtidigt som hon brottas med sina egna demoner. Snart finner hon sig indragen i något mycket större och mörkare än hon någonsin kunnat förutse.

***

Caroline Eriksson har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade i drygt tio år innan hon bestämde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. Hennes första roman Djävulen hjälpte mig nominerades till Stora Ljudbokspriset 2014 och De försvunna, som utkom 2015, blev en omedelbar internationell succé och såldes till 27 länder. Caroline är född 1976 och bor i Stockholmsområdet med sin man och två barn. Kom i min famn är hennes femte roman och den första delen i en ny serie om samtalsterapeuten Simone Boman i genren Family Noir.


Författare: Caroline Eriksson
Titlel: Kom i min famn
ISBN: 9789150947076
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Lyssna 
Storytel: uppläsare Gunilla Leining
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar