onsdag 12 maj 2021

Galleriet vid vattnet - Hanna BlixtMina Tankar

Vad ska man säga!

När en bok lämnar ett ett stort vacuum efter sig och tomheten är total. Då måste berättelsen vara utöver det vanliga.
Så känna det just nu i detta ögonblick för jag har just läs sista sidan av en av de bästa feelgood romaner jag läst och jag har läst många.
Hanna har verkligen gjort det igen. Hon har dessutom gjort det men en stjärnglans, så hatten av Hanna och jag tror jag tycker din uppföljare är snäppet bättre än den första. Glasveranda med sjöutsikt tidigare inlägg.

Galleriet vid vattnet har verkligen allt en bra och genomtänkt feelgoodroman ska ha, i alla fall enligt mig. Ett innehåll som inte bara är glättigt på ytan och sötsliskigt utan även innehåller ett djup och som har det lilla extra, en själ.

Hannas känsla för att få läsaren att älska det hen läser är lysande och drivet framåt och konsten att hålla mig som läsare på sträckbänken för att få svaren på frågorna Hur? och Varför? Hon gör det briljant, en konst som jag beundrar.

Så nu alla feelgooddrottnigar och kungar där ute, akta er! Här kommer vår nya feelgooddrottning och hon lägger sig i toppen ibland de andra stor vi har i Sverige.

Den här boken kommer att gå in på listan för årets bästa feelgood och just nu konkurrerar den bara med Emma Hambergs Je m’appelle Agneta!

Boken

Galleriet vid vattnet är den andra delen i Leksandssviten och den fristående uppföljaren till succén Glasveranda med sjöutsikt.

I Tällberg har Nora och Viktor bestämt sig för att öppna ett galleri med återvunna saker. Nora är fast besluten att slå upp dörrarna till midsommar. Men tiden är knapp och det visar sig att inget går lika smidigt som hon hoppats på. När Nora ropar in en tavla på auktion och hittar ett kärleksbrev väcks hennes nyfikenhet. Vem är dalkullan på tavlan? Vem är brevet skrivet till? Och vem är avsändaren?

Samtidigt följer vi Nils på 1960-talet, en ung man som tillsammans med sin dysfunktionella familj flyttat till Insjön. Nils är romantiskt lagd och blir förälskad i en kulla i folkdräkt som han ser på ett vykort. Han inser att det är hon eller ingen han vill dela livet med.

Galleriet vid vattnet är en varm roman om kärlek, drömmar och livsmål. Handlingen är förlagd till Dalarna, en miljö med mysiga röda timmerstugor, blomsterfyllda ängar och en glittrande Siljan. Hanna Blixts första bok i Leksandssviten, Glasveranda med sjöutsikt, har rosat marknaden och rättigheterna är sålda till flera länder.


Tack för att jag fick förhandsläsa


Författare: Hanna Blixt
Titel: Galleriet vid vattnet
Utgiven av: Historiskamedia
Omdöme: 5 💕💕💕💕💕
Finns hos: Historiska media butik

Ljudbok: Gunilla Leining

tisdag 11 maj 2021

Ett oemotståndligt liv - Birgitta Bergin


 Mina tankar

Birgitta har seglat upp som en favoritförfattare hos mig.
Hon har förmågan att hålla många trådar i luften och sedan på ett mycket skickligt sätt knyta ihop alla ändar till ett riktigt bra slut. Så även denna gång. Som vanligt skriver Birgitta starkt berättelse som bjuder på bra och spännande karaktärer och såväl glädje som sorg. Men även skratt och en och annan tår. En härlig feelgoodare helt enkelt.

Dock kan jag tycka att den tappade lite tempo i mitten och stod där och trampade ett tag men sedan tog den fart och jag sträckläste slutet.

Boken

Anna tror inte sina ögon. Killen som kommer in på Riche är en kopia av hennes första kärlek Calle, som tragiskt dog innan de hann bygga ett liv tillsammans.

Det har tagit många år att finna kärleken på nytt, och Annas vardag med Filip och hennes två barn skakas om efter mötet i baren. Den unge mannen är som ett spöke från det förflutna och minnena av Calle hotar relationen med Filip. Anna kan inte släppa det: Vem är han? Har han en anknytning till Calle?

Samtidigt tyr sig en ung medarbetare, Amelia, till Anna. Amelia berättar om sin pojkvän och säger att ingen är så ensam som han. Hon kan inte lämna honom, trots att han ofta sviker henne och flyr in i en värld av droger och evigt festande. Han har ingen annan än Amelia. Vem vet vad som skulle ske om hon också överger honom.

Sanningen kommer ikapp Anna när hon kastas mellan kärlek och försoning, hemligheter och partydrogernas helvete.

Ett oemotståndligt liv är den fjärde, fristående romanen om Anna Holm.

Tack Bokfabriken och Birgitta för recex.

Författare: Birgitta Bergin 
Titlel:  Ett oemotståndligt liv
Utgiven av: Bokfabriken
Omdöme: 4 🌹🌹🌹🌹

Ljudbok: Anna Maria Käll 

Ett sorgkantat mirakel – om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt - Linn Maria Wågberg


Mina tankar

Jag fick förfrågan för ett tag sedan om jag ville läsa den här boken. Jag är glad och tacksam över att jag då svarade ja.
Nu är det flera veckor sedan jag läste ut den men den har varit tvungen att landa i mig för att jag skulle hitta de rätta orden för att försöka förklara det djupa intryck den gjorde på mig.

Som mamma försöker jag flertalet gånger att sätta mig in i den här berättelsen och hur jag skulle agera, känna och hantera detta med att kämpa med näbbar och klor för mitt barn. 


Jag kan nog lätt säga att det går inte. Jag är övertygad om att jag inte för en bråkdels sekund kan förställa mig hur det måste vara.
Jag kan bara säga hur enormt berörd jag blir över Linns kämparglöd och hennes sätt att hantera all djävulskap hon stöter på och hela tiden som ska lösas och hanteras.

Ett sorgkantat mirakel är en väldigt känslosam bok, jag känner tårarna komma vid flera tillfällen. En berättelse ur det verkliga livet som kommer att stanna kvar länge.

" Sorg går vi inte vidare från. Sorg går vi vidare med." Linn Maria

Boken

När 15-årige Leo råkar ut för en fruktansvärd olycka förlorar Linn den son hon hittills haft och familjens tillvaro förändras dramatiskt. Ingenting blir som det var tänkt. Det blir ett liv där tårar, ilska och besvikelse samsas med lycka, tacksamhet och kärlek.

Ett sorgkantat mirakel är en utsträckt hand till dig vars liv inte heller blev som det var tänkt. Berättelsen vill förmedla att vi visst kan vara glada och tacksamma samtidigt som vi sörjer och är besvikna. Och här finns konkreta råd och tips för hur vi som är sorgkantade kan fortsätta att leva våra liv – trots och tack vare allt.

För sorg är inget vi går vidare ifrån. Sorg går vi vidare med.

Tack för att jag fick läsa


Titel: Ett sorgkantat mirakel – om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt
Författare: Linn Maria Wågberg
Förlag: Libris
Ljudbok: Författaruppläsningmåndag 10 maj 2021

Olympia - Mons Kallentoft

Mina tankar

Jag har från gått mina vanliga rutiner och läst en bok i en serie som jag inte läst från början. Detta är del sju och jag kände att jag inte hade den tiden att plöja de sex föregående böckerna. Men jag kan säga att för mig fungerade det väldigt bra men jag kommer nog  senare som pensionär läsa dem alla i ordning.

Det här var en riktig bladvändare som är välskriven, spännande och snabbläst. I vissa fall kan jag nog tycka att den är väl brutal, rå och blodig för min smak. Bra miljöbeskrivningar och persongalleriet fungerade. Håller mig på sträckbänken nästa ända in i kaklet.

Dock finns det tyvärr ett stort men... jag har svårt för incest och anser inte att man behöver lyfta det till en ok företeelse. Hade önskat att Mons hade valt en annan lösning där.

Boken

Två barn avrättas. En organisation som liknar en terrorsekt tar på sig det fruktansvärda dådet. Men vilka är de, och vad vill de? På Särskilda enheten är Zack Herry och hans kollegor satta i högsta beredskap. Zack, som nu har fått en son tillsammans med Hebe, oroar sig för att något ska hända dem. Olympia har förbjudit honom att träffa dem, och han slits mellan sin kärlek och rädslan för vad hans maktfullkomliga mor är kapabel att göra. Så sker en explosion på Grand Hôtel och Zack dras in i en grym härva som blir djupt personlig. I ett samhälle som post covid blivit alltmer ojämlikt, där vissa människor kämpar för sin överlevnad och andra vältrar sig i rikedom, kan vad som helst hända.

"Olympia" är den sjunde delen och baseras löst på myten om Herkules elfte stordåd: att hämta de gyllene äpplena.


Tack för recensionsex

Författare: Mons Kallentoft
Titlel: Olympia
Utgiven av: 
Bokförlaget Forum
Omdöme: 4 🚓🚓🚓🚓 (utan incest 5/5)

Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Ljudbok - Björn Benatsson

Midsommarblot - Ewa Klingberg

Mina tankar 
Ewa är duktig på att väva ihop de olika tidsepokerna i sina romaner så även i den här boken som jag placerar i feelgoodcrime genren eller som jag såg att det kallas mysdeckare. 
Den håller ihop i de olika tids linjerna och jag blir väldigt nyfiken på hur Ewa till slut ska knyta ihop de båda parallellhistorierna. 
Jag kan bara säga att hon gör det på ett bra och kanske inte på ett allt för förutsägbart sätt.

Som vanligt är såväl miljö- som personbeskrivningarna härliga och det är lätt att leva sig in i berättelsen.
Enda svackan i den här kanske jag tyckte var att den var lite seg emellanåt och att den inte hade samma driv som i de tidigare böckerna har haft. 

Du får en välskriven och lättsamhistoria som är spännande på ett snällt sätt, helt oblodig och utan brutalt våld, men jag tror dock att jag gillar Ewas andra serier bättre, Huskvarna serien (Falska toner och söta vinbär och Begravningsbyrån Tranan. (Hemligare kan ingen vara ) de är äkta feelgoodare.

Jag hoppas ändå att Ewa fortsätter sin Värnamoserie och jag väntar med spänning på den.
Tack för recex.
Boken
Niklas återvänder till Värnamo för att begrava sin pappa, ortens välkända tidningsredaktör. Till kyrkan kommer också halvsystern Jill. Syskonen har inte setts på över femtio år och tillsammans åker de till den ödsliga villan som är fylld med barndomsminnen. Men Niklas lämnas snart ensam kvar med sorgen och dödsboet.

I takt med att Niklas tömmer pappans arbetsrum hittar han gulnade urklipp om ett mystiskt fall på 1960-talet. Hästhandlaren som spårlöst försvann väcker Niklas nyfikenhet. Kan han bringa ljus i fallet som gäckade hans pappa i så många år? Och på så vis också komma närmare både den far och den syster han aldrig riktigt har lärt känna. Den korta visiten i Värnamo drar ut på tiden, och plötsligt känns storstadens höga tempo och måsten inte längre lika lockande.

Midsommarblot är första delen i Ewa Klingbergs nya mysdeckarserie. Återigen har hon valt en småländsk småstad som skådeplats, och läsaren bjuds in till en värld bestående av skrönor, härliga karaktärer och en och annan påse Ahlgrens bilar.

Författare: Ewa Klingberg
Titlel: Midsommarblot 
Utgiven avHistoriskamedia
Ljudbok: Mattias Linderoth
Omdöme: 4 🐎🐎🐎🐎
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig


fredag 7 maj 2021

Den andra systern - Mohlin & Nyström


Mina tankar 
Ska jag vara lite kritisk så tycker jag kanske att den första boken var snäppet bättre men det innebär inte att den här är dålig. 
Som i del ett Det sista livet (tidigare inlägg)
så byggs dramatiken och spänningen successivt upp och det bjuds på en och annan twist och vändning. 

Ett högt tempo i så gott som hela boken med en historia som jag i och för sig har svårt att se som verklighet men vem vet och det var 23 år sedan jag träffade min man på nätet och mycket har väl hänt sedan dess 😮. Dessutom känns historien lite tunn och inte lika gedigen som i del 1. Saknar lite tyngd och muskler.

Du får en mix av högintensiv spänning och psykologiskt djup serveras en intrig som är så rafflande att vi glömmer bort att andas. (baksidetext) Läs och avgör vad du tycker!

Boken 
Alicia Bjelke är en ung kvinna med ett ansikte så vanställt att folk ryggar tillbaka när de ser henne. Hon är kodgeniet bakom ett banbrytande dejtingföretag som hon startat med systern Stella, men det är bara vackra Stella som syns i strålkastarljuset. Tills hon en dag hittas död. Alicias liv ställs på ända och hon förstår att hon är mördarens nästa offer.

Fallet tilldelas den före detta FBI-agenten John Adderley, som vistas i Karlstad under en ny identitet. John jagas av skuggor från sitt tidigare liv och ser sig tvungen att lämna Sverige för att överleva. Men spelplanen förändras. Istället för att fortsätta fly tvingas han en gång för alla att göra upp med sitt förflutna och då visar sig mordutredningen erbjuda en oväntad möjlighet.

Tack Norstedts förlag och till författarna för en fin oväntad bokpost.

Författare: Mohlin -Nyström
Titlel: Det sista livet
Utgiven av: Norstedts förlag
Omdöme: 🔫🔫🔫 +
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Ljudbok - Reine Brynolfsson 


torsdag 6 maj 2021

Snabbfrågor - Eli Åhman Owetz


Tack Eli och lycka till med din nya bok 

Vem är du – beskriv dig med 3 ord:

 • Lantis
 • Nyfiken 
 • Glad

Vilka bok/böcker har du skrivit?

Min alldeles nyutkomna roman heter En bättre människa (HarperCollins). Det är åttonde delen i Söderbergasviten, där alla romaner är fristående men karaktärerna ”hälsar på” i varandras böcker.
Huvudpersonen Kicki i En bättre människa är till exempel kusin med Erik i Brevvännerna.


 

Söderbergasviten (i den ordning de utspelar sig):

 1. En sommar på luffen, Anna-Lisas Antik
 2. Flickorna i speceriaffären
 3. Hemma hos Bettan
 4. Anna-Lisas val
 5. Brevvännerna
 6. Renoveringsobjekten
 7. En bättre människa. 

Och så har jag skrivit en roman på lättläst svenska, Sköna Maj ( LL-förlaget).
Den är i första hand skriven för äldre med en demenssjukdom men även ”vanliga” läsare hör av sig och tycker om Maj, en strong 85+kvinna som är ute på äventyr. 


Varför ska mina följare läsa Söderbergasviten?

Många läsare hör av sig och berättar att de mår bra av mina böcker, att de blir inspirerade att själva göra nya saker i livet. Många tycker också att det är roligt att det finns en lång serie där karaktärerna blir som kompisar som man får träffa igen. 


Vad inspirerade dig att börja skriva böcker?

Jag hade en dröm om att starta retrobutik. Men istället skrev jag en roman om en tjej (Anna-Lisa) som fick förverkliga drömmen åt mig. Och för mig gick då en annan gammal dröm i uppfyllelse, att bli författare. 


Vilka tre böcker får vi inte missa att läsa?

Förutom mina, då, blink, blink:

 • Ett annat liv av P O Enquist. Hans självbiografiska roman som han själv läst in, den var min allra första stora ljudboksupplevelse. 

 • 1793 och 1794 av Niklas Natt och Dag. Fruktansvärt bra skildring av dåtidens Stockholm, fruktansvärd historia. Och ett språk som är modernt men doftar, eller ska jag säga luktar, 1700-tal. 

 • Je m’appelle Agneta av Emma Hamberg. Ett tips till alla som säger att de inte läser feelgood. Börja med den boken, sedan har du omvärderat genren.(instämmer, Bettans kommentar.)


Vilken dold talang har du?

Jag är bra på frågesport. Både hemma i soffan och i skarpt läge. Jag blev säsongsvinnare i Vem vet mest 2015. 

onsdag 5 maj 2021

När bergen sjunger - Nguyen Phan Que Mai

Mina tankar
En historisk händelserna som jag ärligt inte hade någon som helst koll på. I den här berättelsen fick jag inblick i landets kultur och miljöer. Författaren ger oss det genom att använda sig av ordspråk och en vackert beskriven natur. Jag får läsa om kärlek med även om sorg längtan och död. Jag tycker mycket om den här familjeskildringen och dess sätt som den både belyser mormodern och barnbarnets perspektiv.
En läsvärd bok och jag kan bara säga att När bergen sjunger är en bok som lär mig mycket och som kommer att stanna kvar hos mig för en lång tid.

Boken 
Hanoi, 1972. En flicka och en mormor klamrar sig fast vid varandra när amerikanska bomber dånar utanför deras improviserade skydd. Flickans föräldrar har gett sig iväg för att utkämpa det krig som sliter itu både hennes land och familj.

Medan hon väntar på att föräldrarna ska återvända gör mormodern allt i sin makt för att skingra barnbarnets tankar. Hon berättar sina väl bevarade hemligheter och ger flickan ovärderliga lektioner om livet, inte bara hur man överlever utan hur man lever med mod, heder och medkänsla i behåll.

Genom flickan och mormodern tas vi med på en oförglömlig resa genom Vietnams smärtsamma 1900-talshistoria. Vi fylls av deras trots och beslutsamhet, av deras hopp och oväntade glädje.

Nguyên Phan Quê Mai föddes i Vietnam 1973 och blev under sin uppväxt vittne till krigets förödelse. Hennes böcker har publicerats i ett tiotal länder och förärats en rad utmärkelser. När bergen sjunger är en starkt berörande roman om komplicerade familjerelationer, och en briljant skildring av Vietnams turbulenta historia: från den franska koloniseringen, uppdelningen av Syd- och Nordvietnam, Vietnamkriget och hela vägen fram till idag. Men den är lika mycket en bok om glädje, trots och beslutsamhet. Och om hoppets osannolika kraft. 

Författare: Nguyen Phan Que Mai
Titlel: När bergen sjunger 
Utgiven av: Historiska media
Omdöme :4 💛💛💛💛
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel: Anna Maria Käll

tisdag 4 maj 2021

Pensionat vänner, En naken skåning - Helen Billinger

Mina tankar 
En mysig feelgodd med charmiga karaktärer som bjuder på enormt mycket värme, vänskap och en hel del humor.
Vi bjuds på mysiga miljöer där man lätt känner att man skulle vilja befinna sig och hänga med karaktärerna, särskilt med Harriet.

En mycket bra debut och jag hoppas på många fler från Helen i samma anda.

Boken
En natt drömmer Lena något som kommer att förändra hennes liv för alltid hon drömmer att hon befinner sig i ett stort hus, ett pensionat. Kort därpå får hon syn på ett vackert gammalt hus som är som taget ur hennes dröm, om än i förfärligt skick.

Bara några månader senare har drömmen besannats och vid 55 års ålder kan hon inviga Pensionat Vänner. 4 år senare är hon fullt upptagen med den händelserika vardagen som pensionats ägare. Gäster kommer och går, några för att stanna. Kärlek och vänskap växer fram i huset som känns som hemma. Men med stora personligheter kommer också många oväntade situationer och Lena måste prioritera det som är viktigast för henne ...

Pensionat vänner - en naken skåning är en humoristisk feelgood-roman som skildrar det vackra i relationer och vänskaper.

Författare: Helen Billinger
Titlel: Pensionat vänner, En naken skåning 
Utgiven av: Nicole Publishing
Omdöme: 4👍👍👍👍
Omnible - hitta bästa priset på boken åt dig

Ljudbok: Anna Godeniusmåndag 3 maj 2021

Kära Emmie Blue - Lia Louis

Mina tankar

En liten fin och mysig goding. Den bjuder på kärlek, förvecklingar men även smärta och sorg. Berättelsen innehåller en mängd med olika sinnesstämningar och känslor och det utan att allt är så där helt underbart. 
Allt blandas med en rejäl dos av humor och vänskap och funderingar om livet. 
En helt ok bok men ingen som jag känner har det lilla extra.

Handling
En ballong, ett brev och en bekännelse. När Emmie är 16 år släpper hon iväg en röd ballong med ett brev vid den brittiska kusten. I brevet står hennes namn, hennes mailadress och en hemlighet hon vill frigöra sig från. Några veckor senare blir hon kontaktad av Lucas som funnit ballongen vid en strand i Frankrike och detta blir början på deras vänskap. Snabbspola 14 år, Emmie är 30 år gammal och hopplöst kär i mannen som hittade hennes ballong för alla dessa år sedan. När hon åker till Frankrike för att hälsa på Lucas och fira deras gemensamma 30-årsdag tror Emmie att han äntligen kommer ställa frågan hon drömt om i nio år …

Författare:  Lia Louis 
Titlel: Kära Emmie Blue 
Utgiven av: lovereads 
Betyg: 3 📒📒📒

Ljudbok: Charlotta Åkerblom
Omnible - hitta bästa priset på boken åt dig

Tack  lovereads för att jag fick läsa.

söndag 2 maj 2021

Kanske den här gången - Jill MansellMina tankar
Återigen har Jill Mansell skrivit en otroligt bra, rolig, romantisk och riktigt hjärtevärmande feel-goodroman. Du får kärlek familjehemligheter och humor men även en del underliggande saker som ger ett djupare innehåll med såväl svek och död. Härliga miljöer som jag lätt kan känna att jag befinner mig i under min läsning. Den härliga lilla byn Goosebrook har fastnat i mitt hjärta och den fina sammanhållningen skulle jag dö för att få vara del i.
En feelgood som är mysig i stället för sötsliskig, som är tänkvärd och har en finstämd ton. 
Dock tyckte jag nog att boken Vi ses i Beachcomber Bay (Läs mina tankar) var snäppet
bättre.
Jag hoppas på att jag snart får läsa ytterligare bok från Jill.
Tack för recex.


Handling
När Mimi ska hälsa på sin pappa, som flyttat till den lilla pittoreska byn Goosebrook i Cotswolds, råkar hon stöta ihop med den karismatiske Cal. Deras första möte blir allt annat än romantiskt och Mimi återvänder till London där hon satsar helhjärtat på karriären. Hon inser också snart att det nog aldrig kan bli något annat än vänskap mellan henne och Cal.

Kärleken till byn Goosebrook slocknar inte och fyra år senare lockar den på henne med både sin charm och sina invånare. Mycket har blivit annorlunda i byn, men när det gäller Mimi och Cal verkar alltid något, eller någon, stå i vägen för att deras vänskap ska utvecklas till något mer. Mimi har dessutom fullt upp med att hjälpa andra i deras relationer. När ska det bli hennes tur att få möta kärleken och bli riktigt lycklig?

Författare: Kanske den här gången
Titlel: Jill Mansell 
Utgiven av: Bokförlaget nona
Betyg:  💜💜💜💜
Ljudbok: Gunilla Leining
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

2021 topplista med böcker som fått omdöme 5

Feelgood

Januari
   
Februari                  April                        April
   
Spänning 

Januari                        Mars                      April                       April
    
 April                       Maj 
   
Januari                     Mars                      Mars                     April
    
April Samtal från en ängel - Guillaume MussoMina tankar 
Jag säger som de som nominerat boken "Samtal från en Ängel" till Årets bok
"Smart och oförutsägbar thriller med läs-ös!" bladvändare - när man väl börjat läsa kan man inte lägga dem ifrån sig. Rappt berättad spänning."

Det är en rapp bok som gasar på från första sidan och sedan gasar den på i maxfart ända in i mål. Romantik, familjehemligheter och spänning gör att den är ett måste att läsa.

Börjar som en romantisk komedi, men snart kommer du att upptäcka att du befinner dig mitt i en rasande thriller. Och den är omöjlig att lägga ifrån sig.

Jag blev rekommenderad av min dotter Madde att läsa den och till slut blev jag så trött på hennes tjat varje gång hon ringde så jag lyssnade...och tack Madde för att du tjatade. Jag rekommenderar nu dig, dig och dig att läsa den här grymt bra boken.

Jag har lyssnat på den här boken och jag tycker att Jonas Malmsjö läser den briljant. 

 
Handling

Efter att ha krockat på flygplatsen JFK i New York lyckas Madeleine och Jonathan - två kompletta främlingar - förväxla sina mobiltelefoner. När de upptäcker misstaget är de 10 000 kilometer ifrån varandra. Hon bor i Paris och han driver restaurang i San Francisco.
Även om de snart får kontakt med varandra stöter själva utbytet av telefonerna på förhinder och drar ut på tiden. Nyfikenheten tar över och båda börjar utforska innehållet i den andres mobil. Det de först såg som ett roligt tidsfördriv förvandlas snart till en ömsesidig besatthet av den andres liv. När de gräver djupare upptäcker de att något i det förflutna binder dem samman och en osynlig hand tycks nu styra deras öden mot varandra ... och mot en djupt begravd hemlighet. Madeleine och Jonathan befinner sig snart mitt upp i ett spel på liv och död.

Författare:  Samtal från en ängel
Titlel: Guillaume Musso
Utgiven av: Bokförlaget nona
Betyg: 5 💜💜💜💜💜
Ljudbok: Jonas Malmsjö
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig