tisdag 12 mars 2019

Underbar feelgood - Bortom all genansDet här är den avslutande boken i Eva Svedenmarks underbara serie om De fyras gäng. De här böckerna är viktigt att du läser i rätt ordning då de bygger på varandra och tar vid där boken innan slutade. L
ättsmälta och charmig med ett tempo som gör att de aldrig blir tråkiga att läsa. Jag har både lyssnat och läst böckerna och jag kan rekommendera både och, då uppläsaren, Angela Kovacs, gör det oerhört bra. 


Det är kul att följa väninnorna i de tre böckerna och i den här boken knyts allt ihop, och det görs på ett bra sätt. 
Del 1 Läs min recension här Del 2 Läs min recension här
Jag gillar att serien handlar om kvinnor som är 60+, dessa kvinnor visar att livet har mycket att ge, bara man vill och vågar!


Handling
I den avslutande tredje delen om De fyras gäng reser vännerna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill till Vietnam för att fundera över framtiden.
Men långt borta kommer deras tidigare liv nära. 
De träffar en polis som inte kan släppa tankarna på vad som hände när deras båt i Vaxholm brann. 
Och hur var det med deras pengar som de kom över lite för lättsamt ska allt de vunnit tas ifrån dem? 
De fyras gäng är tillbaka. 
En kvartett kvinnor som visar sig själva och världen att man ska akta sig för att räkna bort kvinnor 60+. 
De besitter kraft och fantasi och efter Garbos uppmaning till dem : Om ni inte börjar leva gör jag slut har de tagit makten över sina egna liv och förverkligat hemliga drömmar de trodde skulle förbli ouppfyllda. 
I den tredje boken har de rest långt bort och funderar på att kanske slå sig till ro med vad de uppnått. Men när de inser att det finns män som underskattar kraften hos dem och ser dem som töntiga tanter enas de om att försvara det de vunnit och försåtligt och uppfinningsrikt hämnas på de som underskattar dem. Författare: Eva Swedenmark
Titlel: Bortom all genans 
ISBN:9789187595905
Betyg: 3 🌟🌟🌟+
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Lyssna 
Storytel
Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar