onsdag 27 mars 2019

Läskig thriller, Triptyk av Karin Slaughter

Triptych är en välskriven, lättläst och väldigt spännande bok. Den är ganska brutal och rå så inget för den som inte gillar hårdkokta thrillers. I den här boken blir inget som man förväntar sig och inget är vad det verkar vara, spänning ända in i kaklet.

Dock tyckte jag att det tog lite tid innan jag kom in i den. Men sedan så tog den sig rejält och det blev en bladvändare eller rättare sagt en bok att ha i öronen hela tiden. Jag har nämligen lyssnat på den och jag tycker att uppläsaren Christoffer Svensson läser riktigt bra.
HandlingNär den garvade kriminalaren Michael Ormewood får ett nytt uppdrag ställs han inför ett av de värsta fall han någonsin utrett. En iskall mördare går lös i Atlanta, och han märker sina offer alla unga kvinnor genom att stympa dem på ett bestialiskt sätt. Snart blir det uppenbart att mordet bara är ett i en rad liknande attacker, och specialagent Will Trent, en man som Ormewood ogillar starkt, kopplas in. Men det ingen av dem vet är att nyckeln till fallet kan finnas där de minst anar det, nämligen hos John - en nyss utsläppt fängelsekund som på det mest osannolika vis korsar mördarens väg gång på gång.

Författare: Karin Slaughter 
Titlel: Triptyk
Utgiven av: HarperCollins Nordic
ISBN9789150930955
Betyg: 3 🌟🌟🌟+
Finns hos
Adlibris 
Bokus
Lyssna
Storytel

Läs fler bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar