onsdag 20 mars 2019

Spänningsromanen Brudslöjan - Kamilla Oresvärd

Tack Bokfabriken för recensionsex :) 

Jag har läst Kamillas tre tidigare böcker och här presenterar hon ytterligare en bra story och den knyts ihop på ett mycket föredömligt sätt allt eftersom historien fortskrider.
Återigen lyckas hon hålla historien levande utan att jag kan avslöja mördaren, me like!!! Så jag läser boken med den ständiga frågan, Vem är egentligen mördaren? Det är inte förrän i slutet som allt får sin förklaring. 
Att en en gång inte lyckades knäcka slutet, det gillar jag, då lever boken hela vägen. Det snabba tempot och de korta kapitlen gör att boken aldrig känns enformig eller tråkig, ett mycket bra grepp.  En genomgående bra spänningsroman som jag verkligen rekommenderar att du sätter tänderna i.


Bild lånad från tunhemsbygden.se

Handling

Den unga Lisa-Marie hittas under mystiska omständigheter död på sin bröllopsnatt. Mona Schiller, en före detta domare som flyttat hem till Vargön efter många år utomlands, dras in i polisutredningen. När hon börjar nysta i fallet växer en helt ny bild av Lisa-Marie fram, och Mona inser att det lilla samhället döljer hemligheter som är större än hon någonsin kunnat ana.

Brudslöjan är den första delen i Vargönserien där vi får möta storslagen natur, gåtfulla mysterier och udda karaktärer i trakterna kring det gamla brukssamhället Vargön. I centrum står femtiosexåriga Mona Schiller, en orädd och stark kvinna som löser andras brott men döljer egna mörka hemligheter.

Författare: Kamilla Oresvärd
Titlel: Brudslöjan 
Utgiven avBokfabriken
ISBN:9789178351350
Betyg: 3 🌟🌟🌟+
Finns hos

bokbloggar.se
💖Man får inte leva om sitt liv,
det är det som är hela grejen.
Så lev som idag är den sista dagen 💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar