torsdag 7 mars 2019

Hjärta, smärta och lycka

Längtar du efter att läsa en bok som innehåller alla ingredienser som en kärleksroman ska ha? Läs då boken Du finns i mitt hjärta. Här får du allt från vänskap och kärlek till misstänksamhet och smärta. 

Boken handlar om två vänner Matilda och Joline, de har varit vänner sedan de var mycket små. Nu både bor de och arbetar tillsammans på en lokaltidning. Matilda i receptionen och Joline som journalist. Matilda tycker inte att jobbet leder någon vart och bestämmer sig för att ta tag i saker som ligger i hennes förflutna.
Hennes beslut håller på att kosta henne den långa vänskapen till Joline. Den stora frågan är, går misstagen att rätta till? Vi får följa tjejerna under lång tid och deras sätt att hantera olika problematiska situationer. Berättelsen är välskriven och flyter på bra, det är ett vardagligt språk som passar en kärleksroman. En lättläst bok att sjunka in i för att släppa en grå och tråkig varda. Dock tycker jag att den är lite väl förutsägbar för min smak, men som ni vet...smaken är ju som baken, och jag tycker definitivt att den är läsvärd om man vill slippa mord, poliser och andra otrevligheter. Ja, du får till och med lite feelgood känsla.
Vill du kan läsa ett smakprov ur boken Läs här 💓

Författare: Ann Holmgren & Marie Almén Sjöberg
Titlel: Du finns i mitt hjärta
Utgiven av: solentro.se (egen utgivning)
Om ni vill beställa skicka ett mejl till zeniora@hotmail.com (endast inom Sverige)
Betyg: 3 🌟🌟🌟

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar