lördag 2 mars 2019

Om ni inte börjar leva gör jag slut - Eva Swedenmark

En äkta feelgood bok när den är som bäst, både rolig och fantasifull. Om ni inte börjar leva gör jag slut är romanen som med humor och värme tar tag i den stora frågan om hur man förväntas leva sitt liv efter att man passerat 60-strecket.
Tack Pocketförlaget för recensionsexemplaret.
Jag gillar greppet att berättelsen handlar om kvinnor som inte är purunga och deras inställning till att det aldrig är försent. Det är en bok som är lättlyssnad/ lättläst och Eva Swedenmark använder ett fint och enkelt språk som är lätt att förstå. Den är lite äventyrlig, den är lite galen och tanterna gör saker som man inte förväntar sig av damer i den åldern. Men inte att förglömma så är det också en vacker berättelse om vänskap och kärlek. Boken är underhållande och jag kommer på mig själv att jag ofta sitter och hummar och fnissar, det är ett bra betyg. Ja,jag tyckte mycket om den fast den på sina ställen kändes lite väl förutsägbar. Jag vill absolut läsa mer om "De fyras gäng" och hittills finns det tre delar
del 2 


del 3 Handling
Det är en charmig berättelse om fyra de väninnorna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill gör inget annat än ältar besvikelser och sjukdomar, tills en dag då Garbo får nog och ställer ett ultimatum: Berätta om era hemligheter och drömmar annars säger jag upp bekantskapen.

Det blir startpunkten för alla fyra att våga avslöja vad de egentligen vill ha ut av livet. Damerna gör upp listor på vad de önskar sig och alla får i uppgift att hjälpa till att uppfylla dessa drömmar. Nu ska de hämnas på sol-och-våraren, leta upp gamla kärlekar eller återuppta vänskapsrelationer från förr. 

En sak är de helt överens om att Livet tar inte slut bara för att man har fyllt 60


Författare: Eva Swedenmark
Titlel: Om ni inte börjar leva gör jag slut
ISBN:9789187595301
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Lyssna 
Storytel
Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar