söndag 17 mars 2019

Kärlek, vänskap och familjehemligheter - Konsten att bevara en hemlighet

Har just upptäckt en nu favoritförfattare i genren feelgood. Hur har jag kunnat missat henne???? 

SARAH MORGAN är romanceförfattare, hon har skrivet en hel radda med romaner och översatta till svenska är de här:  Kyssar i New York, Miraklet på Femte avenyn och Sömnlös på Manhattan.Den senast släppta heter Konsten att bevara en hemlighet. Hennes specialitet är att förena humor och hetta med modern romantik. En trevligt och lättsamt bok som är så välskriven och språket så bra, den har ett driv som gör att jag hela tiden vill läsa mer. 
För mig är en feelgood bok en sådan bok som jag inte vill ska ta slut men som jag  ändå vill veta hur det går, verkligen ett problem! Den här boken är sådan, jag vill veta hur systrarna ska lösa sina problem samtidigt som jag vill stanna kvar i den sköna feelgood känslan, bara en liten stund till.
Här får du allt, en underbar bok som är mysig och härlig, den handlar om kärlek, vänskap och familjehemligheter.
Läs den!!! Om du som jag älskar feelgood böcker, för den storyn både fängslar och underhåller. 


Handling
När Lauren, Jenna, Nancy och Mack tre generationer av familjen Stewart förs samman för att tillbringa sommaren i Martha s Vineyard börjar både gamla hemligheter och starka känslor bubbla upp. Nu måste de fyra kvinnorna alla med lika starka viljor och bestämda åsikter försöka lära sig hur man är en familj igen. Om de bara vågar avslöja vad de bär inom sig.

Författare: Sarah Morgan
Titlel: Konsten att bevara en hemlighet
ISBN9789150932614
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Lyssna 
Storytel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar