torsdag 21 april 2022

En skandal om våren - Lisa Kleypas


Charmiga arvtagerskan Daisy Bowman gillar fest och upptåg. Hon är den enda av väninnorna som fortfarande är ogift. Hennes far har tappat tålamodet och meddelat att om hon inte hittar en man själv så kommer han tvinga henne att gifta sig med den hänsynslöse affärsmannen Matthew Swift.

Daisy är förskräckt. Men en Bowman erkänner sig aldrig besegrad, så hennes mål är att hitta någon annan som kan bli hennes man kosta vad det kosta vill. Vad hon däremot inte har räknat med är Matthews oväntade charm och snart märker hon hur hon dras ohjälpligt till honom.

 Det kanske faktiskt är så at att den man som hon alltid har hatat visar sig vara den rätte? Men när en skandalös hemlighet kommer i dagen, kan det krossa Matthew och förstöra båda deras framtid.

Lisa Kleypas är en av världens mest kända romanceförfattare, hennes böcker har översatts till tjugoåtta språk och sålts i miljontals exemplar. En skandal om våren är den fjärde boken i Väninne-serien.


 

Läs dem i rätt ordning då de bygger på varandra och vi följer de fyra väninnorna
Bokprataren: Det hände en höst 

Gillar du historisk romance så missa för allt i värden inte den här serien.
Här är det vackra kläder, baler och allt annat du kan önska blandat med lite erotik, familjehemligheter och förväxlingar. 
Härliga miljö och karaktärsbeskrivningar som skulle göra sig ypperligt på filmduken.
Dock tyckte jag nog minst om den här boken i serien men den är helt klart läsvärd och får i betyg en svag 4

Tack för recex

Titel:En skandal om våren
Författare: Lisa Kleypas 
Ljudbok: Ellen Jelinek 
Förlag: Bokförlaget polaris
Omdöme: 🌸🌸🌸🌸

Adlibris Bokhandel | Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar