måndag 4 april 2022

En oväntad resa - Sheila O`Flanagan


Deira skulle aldrig stjäla en bil. Eller köra ensam till Frankrike utan att veta vad som möter henne där. Men å andra sidan hade hon heller inte planerat att bli singel igen. Hon inser att det är dags att bryta varenda regel hon någonsin levt efter.
Grace har blivit utsänd på en resa av sin nu bortgångne make. En resa hon egentligen inte har någon lust att göra, men hon följer hans instruktioner som hon alltid gjort. Kanske kan den hjälpa henne att förlåta och äntligen släppa taget om honom.

De två kvinnornas vägar korsas och de upptäcker att det är lätt att dela sina hemligheter med någon man inte känner. Speciellt längs den solvarma kusten i Frankrike och Spanien. Men de inser snart att det inte går att komma undan sanningen, vare sig man flyr från den eller kör rakt mot den.En helt magisk, underbar, fantastisk och dramatisk relationsfylld roman. Skriven på ett mjukt och behagligt sätt som passar för det ämnet som är bokens grund. Ett ämne som verkligen berörde mig och som många gånger fick mig att reflektera över hur livet kan vända. En bok om att väga lita på sig själv och lämna sin trygga vrå för att utmana sig själv.

Det är en lättläst och underhållande berättelse med underbara karaktärer. Härliga och fint skildrade miljöer som man bara vill besöka. 
Jag sträckt läste och helt ärligt så njöt av varenda sida och kände mig tom när boken var slut. 
En feelgood som är som en liten godisbit.

Titel: En oväntad resa 
Författare: -Sheila O`Flanagan
Omdöme: 💜💜💜💜💜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar