söndag 10 april 2022

Mörkret under ytan - Gabriella Ullberg WestinEn kall höstdag i Hudiksvall försvinner polischef Carl Linderoth spårlöst. Han är kriminalinspektör Rokkas stora fadersgestalt och när han senare påträffas död rasar Rokkas värld samman. En mordutredning tar vid, men gärningspersonen tycks hela tiden ligga ett steg före polisen.
Rokkas tidigare skyddsling, den före dette springpojken Eddie, är tillbaka i Hudiksvall efter en tid på hvb-hem. Han är äldre och på stadigare ben i livet. När Eddie berättar om sitt nya jobb lägger Rokka märke till en detalj som kan kopplas till mordutredningen. Han anlitar Eddie för att ta reda på mer, men kommer den unge Eddie klara av att jobba för polisen i hemlighet utan att avslöja sig?
Mörkret under ytan är en bladvändare i högt tempo om faderskap, tillit och upprättelse. Det är den åttonde boken i Rokkaserien. 
Gabriella fortsätter att leverera spännande böcker. Den här är inget undantag.

I rasande tempo med personbeskrivningar och miljöskildringar ger mig den här boken bilder som om det rullade en action film framför mig. Jag skulle inte bli förvånad om detta är nästa stora TV satsning inom en snar framtid.

Författare:Gabriella Ullberg Westin
Titel: Mörkret under ytan
Utgiven av: Harper Collins
Omdöme: 💥💥💥💥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar