måndag 12 juli 2021

SELF LOVE, HUR DU LÄKER, STÄRKER & UTVECKLAR RELATIONEN MED DIG SJÄLV - Louise StrömbergMina tankar
Det här är en bok som borde finnas i allas bokhylla. Den har verkligen allt som man behöver för att hitta rätt i tillvaron. Allt från kloka texter till recept och där emellan massor med självhjälpsövningar och yoga.

Jag har den ligger på mitt nattygsbord och slår ofta på måfå upp en sida eller ett kapitel när jag känner stressen eller oron börjar smyga sig på.


De här glutenfria havre och banankakorna är ett av de superhärliga recepten i boken


Bra och tydliga bilder på olika yin yoga positioner finns och som verkligen ger mig det jag behöver. Slå upp sidorna 213 - 217 och välj bland 10 olika övningar med tydliga förklaringar hur du ska göra positionerna.

Eller varför inte ta en titt på sidan 73 och lär dig hur du använder ett kraftfullt verktyg som heter 5 sekunders regeln.
En regel som beskriver vad du ska göra om du ska göra något som du finner skrämmande. SUPERBRA!!!
Ska du bara köpa en bok för din personliga hälsa och utveckling så är det helt klart den här!


Bokens innehåll


Tänk om idén ”om jag bara lyckas nå den önskade målvikten eller framgången, så kommer jag automatiskt börja trivas med mig själv”, egentligen är en bluff och ett ändlöst lopp du aldrig kan vinna? Tänk om du istället skulle vända på det, och först börja jobba på relationen till dig själv och förstå värdet, potentialen och rikedomen som bor inom dig. Vem vet hur mycket gränslös framgång och genuint välmående du kan uppnå i ditt eget fantastiska sällskap?

  

Vårt samhälle är redo för en radikal våg av inre hälsoförändring. En hälsoförändring där self love, medvetenhet, kroppskärlek, tacksamhet, good enough-idealet och mod genom sårbarhet tar de platser som tidigare besuttits av kroppshat, perfektionism, utbrändhet, materialistiskt överflöd, skam och skuld.

Med moderna metoder, spännande kunskaper och kraftfulla verktyg guidar Louise till ett uppvaknande från vår otillräcklighetskultur, in i ett mindset där vi uppskattar och värderar oss själva, de möjligheter och det potential vi har.

Och i denna moderna handbok lyfter Louise förståelsen till vart vår destruktiva relation med oss själv föddes och hur vi lär känna vår inre kritiker. För att sedan kunna läka, stärka och utveckla relationen med oss själva till genuint kärleksfull, och med tillgång till våra individuella superkrafter. Samtidigt som vi formar en hållbar livsstil, där vi lyckas bryta destruktiva tankemönster och skapa beteenden och vanor som håller oss friska, glada, inspirerande och utvecklande som individer.

 
Innehållsförteckningen rymmer 240 sidor med många delkapitel, uppdelat i de stora kapitlen:


– Den magiska början

– Programmering av den du är

– Att äga ditt liv & läka din själ

– Mindset – människans superkraft

– Ett helhjärtat liv

– Kroppskärlek

– Känslan av tillhörighet

– Den individuella balansen

– Mat vi mår bra av (med bland annat +35 recept)

– Yogans kraft

– Self care

– Hjärtats röst & livets gnista

Text från SELF LOVE-BOKEN | Louise Strömberg (louisestromberg.se)  


Författare: Louise Strömberg
Titel:  SELF LOVE,  HUR DU LÄKER, STÄRKER & UTVECKLAR RELATIONEN MED DIG SJÄLV
Utgiven av: bladhbybladh

Omdöme: 5🔆🔆🔆🔆🔆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar