tisdag 6 juli 2021

Aldrig för sent - Eva Swedenmark

Mina tankar

Den här boken blev kärlek direkt.
Den perfekta boken för en härlig stunds verklighetsflykt. Bara luta sig tillbaka drömma sig bort och släppa allt. Som vanligt ger Eva Swedenmark oss den möjligheten. Precis som i många av hennes tidigare böcker får vi humor, underliggande funderingar om livet och att det aldrig är för sent.


Eva skildrar väninnornas galna upptåg där såväl vänskap, sexupplevelser men även självförverkligande får ta plats i ett häftigt New york.
En härlig lättläst bok med ett bra driv trevliga personligheter och en del förvecklingar. Allt som behövs för att den där goa mysiga sommarkänslan ska infinna sig. 
Hela bokens ton genomsyras av en positiv inställning till livet.
Läs och njut 

Boken

De kallar sig Trion. Nancy har bestämt att män är för skrymmande för att hon ska orka med dem i sitt liv. Monica ägnar livet åt att sy, men saknar kärlek. Ingrid blir övergiven av sin älskare. För att trösta Ingrid drar trion till New York för en trevlig vecka och inser snart att det inte är för sent att förverkliga drömmar. Det fanns dessutom fortfarande kärlek, inte bara kärlek, också erotik, intensiva känslor.


Starka klipska kvinnor som inte alls har lust att tiga i församlingen, utan tar för sig. Och männen fanns där. I Central Park, i Brooklyn och på Manhattan. De blir sedda och eftertraktade. Ändå kanske den viktigaste insikten är att de har varandra, att de är väninnor som ger varandra stöd - när de väl kommit så långt att de vågar avslöja hemligheter de länge dolt för varandra

Flera helt underbara böcker av Eva är:


 
Mina tankar om dessa tre hittar du 👉här
 
Författare: Eva Swedenmark
Titel: Aldrig för sent
Omdöme: 4 🌟🌟🌟🌟Inga kommentarer:

Skicka en kommentar