tisdag 11 maj 2021

Ett oemotståndligt liv - Birgitta Bergin


 Mina tankar

Birgitta har seglat upp som en favoritförfattare hos mig.
Hon har förmågan att hålla många trådar i luften och sedan på ett mycket skickligt sätt knyta ihop alla ändar till ett riktigt bra slut. Så även denna gång. Som vanligt skriver Birgitta starkt berättelse som bjuder på bra och spännande karaktärer och såväl glädje som sorg. Men även skratt och en och annan tår. En härlig feelgoodare helt enkelt.

Dock kan jag tycka att den tappade lite tempo i mitten och stod där och trampade ett tag men sedan tog den fart och jag sträckläste slutet.

Boken

Anna tror inte sina ögon. Killen som kommer in på Riche är en kopia av hennes första kärlek Calle, som tragiskt dog innan de hann bygga ett liv tillsammans.

Det har tagit många år att finna kärleken på nytt, och Annas vardag med Filip och hennes två barn skakas om efter mötet i baren. Den unge mannen är som ett spöke från det förflutna och minnena av Calle hotar relationen med Filip. Anna kan inte släppa det: Vem är han? Har han en anknytning till Calle?

Samtidigt tyr sig en ung medarbetare, Amelia, till Anna. Amelia berättar om sin pojkvän och säger att ingen är så ensam som han. Hon kan inte lämna honom, trots att han ofta sviker henne och flyr in i en värld av droger och evigt festande. Han har ingen annan än Amelia. Vem vet vad som skulle ske om hon också överger honom.

Sanningen kommer ikapp Anna när hon kastas mellan kärlek och försoning, hemligheter och partydrogernas helvete.

Ett oemotståndligt liv är den fjärde, fristående romanen om Anna Holm.


Författare: Birgitta Bergin 
Titlel:  Ett oemotståndligt liv
Utgiven av: Bokfabriken
Omdöme: 4 🌹🌹🌹🌹

Ljudbok: Anna Maria Käll 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar