söndag 2 maj 2021

Samtal från en ängel - Guillaume MussoMina tankar 
Jag säger som de som nominerat boken "Samtal från en Ängel" till Årets bok
"Smart och oförutsägbar thriller med läs-ös!" bladvändare - när man väl börjat läsa kan man inte lägga dem ifrån sig. Rappt berättad spänning."

Det är en rapp bok som gasar på från första sidan och sedan gasar den på i maxfart ända in i mål. Romantik, familjehemligheter och spänning gör att den är ett måste att läsa.

Börjar som en romantisk komedi, men snart kommer du att upptäcka att du befinner dig mitt i en rasande thriller. Och den är omöjlig att lägga ifrån sig.

Jag blev rekommenderad av min dotter Madde att läsa den och till slut blev jag så trött på hennes tjat varje gång hon ringde så jag lyssnade...och tack Madde för att du tjatade. Jag rekommenderar nu dig, dig och dig att läsa den här grymt bra boken.

Jag har lyssnat på den här boken och jag tycker att Jonas Malmsjö läser den briljant. 

 
Handling

Efter att ha krockat på flygplatsen JFK i New York lyckas Madeleine och Jonathan - två kompletta främlingar - förväxla sina mobiltelefoner. När de upptäcker misstaget är de 10 000 kilometer ifrån varandra. Hon bor i Paris och han driver restaurang i San Francisco.
Även om de snart får kontakt med varandra stöter själva utbytet av telefonerna på förhinder och drar ut på tiden. Nyfikenheten tar över och båda börjar utforska innehållet i den andres mobil. Det de först såg som ett roligt tidsfördriv förvandlas snart till en ömsesidig besatthet av den andres liv. När de gräver djupare upptäcker de att något i det förflutna binder dem samman och en osynlig hand tycks nu styra deras öden mot varandra ... och mot en djupt begravd hemlighet. Madeleine och Jonathan befinner sig snart mitt upp i ett spel på liv och död.

Författare:  Samtal från en ängel
Titlel: Guillaume Musso
Utgiven av: Bokförlaget nona
Betyg: 5 💜💜💜💜💜
Ljudbok: Jonas Malmsjö
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar