söndag 7 maj 2023

Sarahs val - Marie H Lund


Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och har skickats att döma vid en liten tingsrätt i Norrland. I lugnet mellan fjället och älven har hon vågat närma sig minnena från det förflutna, och även funnit kärleken.

När Sarah kallas tillbaka till Stockholm ställs hon inför flera svåra val. Ska hon lämna Erik, pojkvännen som hon ser en framtid med, och sin mormor som inlett en knoppande influencerkarriär eller ska hon stanna och ge upp drömmen om att bli domare?

I huvudstaden finns också Christoffer, som krossade hennes hjärta men som nu vill ha henne tillbaka. Det andra året i Nordmyr är besluten att fatta flera och stora, men är Sarah verkligen redo att ta nästa steg?Sarahs val är den fristående andra delen i Nordmyrserien, en rolig roman med svärta som handlar om det vi alla ställs inför nödvändigheten att välja vår framtid och våra liv.
En dramatisk, rolig och mörk roman, om att bryta invanda mönster och ta itu med rädslor. Om att hitta hem.

En välskriven berättelse med många familjehemligheter, härliga karaktärer med möjliga och omöjliga relationer. Den buttre lagmannen Sven och den totalt galne mormodern är karaktärer som på alla sätt lyfter den här härliga boken.

Den har såväl allvar som humor och den hänger kvar ett tag efter jag läst den.
Läs den! Men läs del 1, Sarahs lag först för bästa behållning.

Och läs gärna min intervju med Marie finns på min blogg. Bokprataren: Marie H Lundh - Författarintervju

Titel: Sarahs val 
Författare: Marie H Lundh
Ljudbok: Frida Hallgren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar