lördag 20 maj 2023

Lyckliga gatan - Cassandra Brunstedt

Amits ankomst till Sverige närmar sig. Gården är så gott som färdigrenoverad, Shirin har hyrt ut sin lägenhet i stan och skärgårdsretreatet är fullbokat hela sommaren. Ella kan knappt förstå hur bra allt blev till slut!

Men när Amit anländer möts de inte alls i den himlastormande återförening som Ella sett framför sig. Hon har svårt att tyda hans signaler samtidigt som hon själv har fullt upp med att planera dagarna på gården. Ella stöter dessutom allt oftare på journalisthunken Ruben. Han är inte bara nyseparerad och kontaktsökande utan också väldigt snygg. Varför bryr hon sig om honom nu när Amit äntligen är här?

En sak är säker. Det var inte så här Ellas nya harmoniska skärgårdsliv skulle bli.

Lyckliga gatan tur och retur är uppföljaren till den rosade debuten En enkel till Indien och handlar om den ädla konsten att omfamna nuet och lära sig leva mitt i det kaos som vi ibland kallar livet. Om naturens läkande krafter och att alla vägar, förr eller senare, leder oss hem.


Jag älskar Cassandras sätt att gestalta sina karaktärer och hur hon med en härlig känsla ger mig bilder på de miljöer hon tar oss med till.
Den här boken fortsätter där den förra slutade och vikten av att våga ta steget och göra en förändring som inte alltid är så lätt.
Cassandra skriver på ett insiktsfullt sätt med värme och fin känsla. Hon har ett härligt driv och ett lättsamt språk som gör att man bara vill läsa mer och mer. En perfekt sträckläsningsbok i sann feelgoodanda, så här lagom till sommaren och semestern.

Jag rekommenderar dig att läsa Den första att du läser En enkel till Indien först. 
Tack för recensionsex

Titel: Lyckliga gatan
Författare: Cassandra Brunstedt
Förlag: LBförlagInga kommentarer:

Skicka en kommentar