måndag 22 maj 2023

Blåklockor som klingar på natten - Linda Rakka


Betsy och Sam driver ett pensionat i den välbesökta sommaridyllen Sparvdalen vid Göta kanal, men paret lever samtidigt ett mörkt dubbelliv som de gör allt för att dölja.

John har lovat sin bortgångna mormor att överlämna en släktklenod till hennes syster Iris, som bor i kaptensvillan i Sparvdalen. Men när han anländer dit upptäcker han att Iris är spårlöst försvunnen och någon annan har flyttat in i huset. John bestämmer sig för att stanna kvar och undersöka vad som har hänt.

Märkliga saker börjar att hända och det blir snart uppenbart att ingen längre går säker. För vem kan du egentligen lita på om inte ens dina närmaste grannar är de som de utger sig för att vara?"Blåklockor som klingar på natten" är den första delen i pusseldeckarserien "Morden vid Göta kanal". Vi får följa invånarna i det fiktiva området Sparvdalen vid Göta kanal utanför Linköping, där alla tycks dölja en hemlighet, eller två.

Vilken härlig pusseldeckare, den kryper in under skinnet från start och stannar kvar där under hela läsningen. 
Intressanta karaktärer som får mig att fundera på 
vad är det för människor som bor i den idylliska Sparvdalen?  Är de verkligen så oskyldiga som det verkar? 
Den här härliga cosy crime deckaren har även en stor portion av humor och värme samt en rad oväntade tvister och vändningar. 

Titel: Blåklockor som klingar på natten 
Författare: Linda Rakka
Ljudbok: Katarina Ewerlöf
Förlag: Wordaudiopublishing- Wapi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar