torsdag 31 mars 2022

Drottningen av önsketänkande - Milly Johnson 
  
När Lewis Harley får en hjärtattack precis efter att ha fyllt fyrtio är det en riktig varningssignal. Det är dags att lämna den stressiga tillvaron i storstaden och göra det han alltid har drömt om. Tillsammans med sin fru Charlotte öppnar han en antikaffär.
När Bonnie Brookland en dag kliver in I butiken känner hon sig som hemma. Hon har vuxit upp med en pappa som var antikhandlare, nu arbetar hon för mannen som köpte hennes pappas butik, något hon inte alls trivs med.

När Bonnie och Lewis börjar jobba tillsammans märker de snart att de dras till varandra. Bonnie är fast i ett kärlekslöst äktenskap, och Lewis och Charlotte har fler problem i sin relation än vad de vill erkänna. Dessutom har båda hemligheter i sitt förflutna som snart inte går att dölja. Kan de få den lycka de båda förtjänar?

Om du gillar mysiga, charmiga och tänkvärda feelgoodare så är den här ett måste!
Du får allt du kan önska dig, en välskriven, mysig och härlig bok, Den är dessutom charmig med en hel del kärlek men med en del problem. Den bjuder på mysiga miljöer och en hel del med förvecklingar. Men dessutom får du djup som manar till eftertänksamhet.

Med ett språk som gör boken mycket lättläst och där beskrivningar av både personer och miljöer som görs på ett mycket skickligt så bara älskar man boken. Precis som de två tidigare. LÄS OCH NJUT denna välskriven bladvändare med både humor och allvar.
"Att läsa en Milly Johnson-bok är som att tillbringa tid med sin bästa vän det slutar alltid med att världen känns som en bättre plats. 
Lucy Diamond 

                                                  

Titel: Drottningen av önsketänkande
Författare: Milly Jonson
Ljudbok: Gabriella Boris
Förlag: Bokförlaget Polaris
Omdöme: 💜💜💜💜💜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar