lördag 25 december 2021

Den enda rätta - Milly Jonson

Mina tankar 

Som några redan insett så anser jag att en bra feelgood ska innehålla vissa kriterier för att den ska nå högsta betyg hos mig och så är fallet med Den enda rätta
Den har den perfekta blandningen mellan sorg och glädje. Den bjuder på kärlek och vänskap och dessutom en hel del hemligheter.
Karaktärerna är en härlig mix och de har alla stor betydelse för berättelsen som är varm, finstämd. Miljöerna känns äkta och trovärdiga utifrån bokens innehåll. Det ger + poäng.
Jag läste @farmor_lenas recension och fastade för hennes sista mening och skrattar till...för precis så kände jag när jag läste boken. 

"... den hade det mesta och jag hade gärna suttit med på några sammankomster hos Molly i tebutiken☕🍪"
Ja sedan kan man ju inte annat än hålla med Lucy Diamond.

"Att läsa en Milly Johnson-bok är som att tillbringa tid med sin bästa vän det slutar alltid med att världen känns som en bättre plats. 
Lucy Diamond 
 Jag ser fram emot att läsa den tredje som kommer 9. mars 2022 Drottningen av önsketänkande
  
Boken 

Laurie och Pete borde aldrig ha träffats. Men ödet för dem samman av en anledning.
Pete är brandman och Laurie arbetar på ett advokatkontor. De träffas i en stödgrupp för de som mist en närstående. Ett halvår tidigare, under samma kväll, har de båda förlorat sin älskade.

Efter en tid märker de hur lika deras öden är. Men samtidigt som Laurie kämpar med att hitta lyckan i livet igen uppdagas en sanning för Pete som förändrar allt. Hemligheter som kanske skulle ha förblivit hemligheter kommer i dagen.

Den enda rätta är en både rolig och berörande berättelse om vänskap, hemligheter, kärlek, tebutiker på hörnet och norrsken.


Titel: Den enda rätta
Författare: Milly Jonson 
Ljudbok: Gabriella Boris
Förlag: Bokförlaget Polaris
Omdöme: 💛💛💛💛💛

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar