lördag 5 december 2020

5 snabba med Tess Williamsson
Tack Tess, för att du vill svara på mina frågor och för att du vill sponsra i mitt adventslotteri med din debutroman Dödens saga Saknad.

Vem är du? Beskriv  med tre ord

Nörd- måste här tilläggas. Stolt sådan! Marvelnörd, fantasynörd, saganomringennörd, stolt hufflepuff. Nörd 

Läsare- läser det mest och gärna på engelska.

Berättare- älskar att berätta sagor, vilket mina elever råkar ut för allt som oftast.

Blev visst lite fler ord än 3=)

 

Vilka böcker har du skrivit? Varför ska mina följare läsa dem?

Min debutbok Dödens saga - saknad kom den 23/10. Än så länge är det min enda bok. Om man vill fly den grå vardagen in i en värld full av gudar, demoner, envetna kvinnor med skinn på näsan, där man får uppleva äventyr, passion, spänning och romantik är det helt rätt bok att läsa. Vill man möta Döden, i en helt ny tappning är man rätt ute. För de som inte läst så mycket fantasy innan är det nog en lätt väg in i en av de mest underbara genrer som finns.

När kommer din nästa bok? Kan du berätta något om den?

Förhoppningsvis kommer den 2021. Jag är precis klar med råmanuset och redigeringsfasen är påbörjad. Vad kan jag säga om den utan att spoila för mycket? Den handlar återigen om Eilan, men den här gången måste hon ställa allt tillrätta igen. 


Vilka tre böcker får vi inte missa att läsa?

Tre böcker? Oj det blir svårt.

Jag är ett stort fan av trilogier och älskar Black Jewels trilogin av Anne Bishop. Den ställde min fantasyvärld på ända och skakade om ordentlig. Läser om böckerna minst en gång om året.

Hittade Sarah J Maas och serien som börjar med Hov av rosor och taggar häromåret och det är också en serie jag återkommer till.

Dessutom bör man inte missa Feverserien av Karen Marie Moning - om ett Dublin där slöjan mellan världarna är tunn och allt definitivt inte är som det verkar. 

 

Berätta om en dold talang du har?

Jag är en fena på att göra julgodis, speciellt fudge=)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar