lördag 5 december 2020

5 snabba frågor till Elin Eldestrand

Tack Elin för att jag fick ställa några frågor och lotta ut din fina bok Om sanningen ska fram i min adventstävling 2020.

Beskriv mig själv med tre ord
  • kort
  • glad 
  • kreativ

Vilka böcker har du skrivit?
Jag har skrivit den juliga feelgoodromanen Om sanningen ska fram. Som nu lottas ut på instagram (dec 2020)


Den morbida trilogin om Charlie: En framtida hemmafrus bekännelser, Drömmar och dilemman och Gräddhyllan. Samtliga utgivna på HOI. 
Har gett ut två delar i trilogin om systrarna Nilsson på WAPI: I nöd och lusta och Att vara dig trogen. Jag skriver ganska lättläst och vill att det ska vara sköna ”sitta i soffan eller ligga i hängmattan” - böcker.

När kommer nästa bok?
Nästa bok släpps någon gång nästa år. Det är tredje delen om systrarna Nilsson som heter Till döden skiljer oss åt. Handlar om den yngsta systern Anna som försöker ta sig ur ett dåligt förhållande och gör det delvis på fel sätt. Det handlar bland annat om sex, känslor och otäcka händelser.

Vilka tre böcker får vi inte missa att läsa?
Man får inte missa någon av mina böcker så klart  Annars är det vilka böcker som helst av Astrid Lindgren. Inte alls den genren jag skriver i, men böckerna fanns med under hela min uppväxt. Finns så mycket djup i dem.

Berätta om en dold talang du har
Oj, den här var svår. Har jag ens (okända) talanger? Men okej … kan knyta knutar med tungan. Har lättare för att memorera årtal än namn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar