söndag 25 oktober 2020

Glasveranda med sjöutsikt - Hanna BlixtEn klassisk feelgood med de ingredienser som behövs för att den ska vara så där mysig, charmig och jättebra.
Den har 
  • intressanta karaktärer
  • familjehemligheter
  • en historia som har ett innehåll
  • man ska få skratta 
  • inte för gullig men gärna lite lagom söt 
  • den ska ge mig lugn och välbehag 
Feelgood som innehåller precis allt du önskar dig! Ett språk som gör boken mycket lättläst och där beskrivningar av både personer och miljöer görs på ett mycket skickligt sätt. Börjar du läsa så slutar du inte förens boken är slut, och då med en stor suck och ett neeeej jag vill ha mer.

Om boken
Nora flyr hals över huvud från sin lägenhet i Stockholm när det visar sig att hennes kontrollerande pojkvän Jonas har varit otrogen. För att få distans till allt tar hon tåget till idylliska Leksand och vännen Vega som erbjuder tröst. Nora får hyra en liten timmerstuga med glasveranda och sjöutsikt, och hon lovar sig själv att aldrig falla för en man igen.

Samtidigt slår den avdankade författaren Claes klorna i den gamle mannen Torsten, som har ett sviktande minne men en fantastisk förmåga att berätta. Något som Claes försöker utnyttja.

Hanna Blixt har skrivit en varm, romantisk och gripande berättelse om två livsöden som flätas samman då det börjar lacka mot jul.

Författare: Hanna Blixt
Titlel: Glasveranda med sjöutsikt 
Utgiven avHistoriskamedia
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Finns hos

Storytel: Rachel Molin
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar