torsdag 18 april 2019

Superspännande thriller - Minns att du ska dö - Åsa Bonelli

När du vet att du borde släcka lampan och sova, du vet att du kommer få lida för det i morgon, trots det, ligger du där och tänker bara en sida till... DÅ är boken bra, ja, jag vill påstå att den är galet bra!!! 
Tack Lbförlaget och Åsa Bonelli för att jag fick läsa den här braiga boken!!!

Här har du en sådan bok, så börja inte läsa den om du vet att du inte har tid att sträckläsa, för det är så det kommer bli!
Åsa Lyckas med konsten att trollbinda mig från rad ett och hennes sätt att föra storyn framåt och hålla liv i spänningen rakt igenom hela boken är magisk. Ett rappt och bra språk med korta kapitel som ger dig allt från kärlek till svek och en hög dos av spänning.
Åsa har dessutom lyckats med det jag ofta upplever fattas hos många spänningsförfattare, hon kan konsten att sy ihop berättelsen och slutet blir allt annat än vad jag förväntat mig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon fortsätter med att skriva spänningsböcker, jag vill ha mer =) Extra plus är det häftiga bokomslaget som jag gillar väldigt mycket.
Den här boken ingår i min påskutmaning hos
 
eggetbok att läsa flest sidor =)

Handling
EN MAN HITTAS MÖRDAD på Klara Norra Kyrkogård och fallet hamnar på åklagare Tom Westers skrivbord. Snart går det upp för honom vem mannen är: barndoms- vännen Michael Strand, vars stora hjärta och dåliga samvete lett honom hela vägen till heroinsprutorna på Sergels Torg.
Samtidigt vaknar Simon Nobelius, mångmiljardären som lever jetsetliv, upp i Djursholm i en sedvanlig bakfylla. Allt är som vanligt tills ett mail landar i hans inkorg, med en länk till en artikel om en mördad man på en kyrkogård i centrala Stockholm.
Tre män och tre vitt skilda liv sammanbundna av en trettio år gammal hemlighet. Och nu har det förflutna hunnit ikapp dem. Hela händelsekedjan sätts igång av en träask innehållande en ros, med texten Memento Mori inristad på locket …
Minns att du ska dö är en spänningsroman som sträcker sig över tre decennier, där det förflutna möter nuet och där illvilja och grymhet inte har någon ålder.
Författare: Åsa Bonelli
Titlel: Minns att du ska dö
Utgiven av Lbförlaget
ISBN9789177990314
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar