tisdag 30 april 2019

Förrädaren - Gabriella Ullberg Westin

Men hur bra var den här då???? Hur bra som helst.

Tack till Gabriella och Harper Collins, HarperCrime, för att jag fick läsa och skriva om den här spännande och välskrivna boken.Det här är en polisdeckare som känns äkta och som har en intrig som fungerar fullt ut. Jag är fast i boken i efter tre sidor för här kastas jag in i dramatik och ond bråd död direkt, precis som en bra spänningsbok ska vara...JA, HELT ENKELT SPÄNNANDE. Ha god tid på dig för här har vi en sträckläsningsvarning, en bladvändare du inte lägger bort förrän du får veta...Hur ska det gå???

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

När deckarförfattaren Gabriella Ullberg Westin skulle göra research för sin andra bok i den hyllade serien Morden i Hudiksvall kom hon i kontakt med den f d grovt kriminelle Johan Viktor. De blev snabbt vänner och började spåna på en bokidé tillsammans. För drygt ett år sedan dog Johan Viktor tragiskt i cancer och de hann aldrig förverkliga sin gemensamma dröm. Nu har Gabriella skrivit klart deras historia som är inspirerad av verkliga händelser(Mynewsdesk)Handling

Ett mord på en rastplats utanför Hudiksvall blir upptakten till Johan Rokkas svåraste och mest personliga utredning hittills.
Viktor Berger har bara ett år kvar till frigivning från Hall. Ett nytt liv tillsammans med flickvännen Mira finns äntligen inom räckhåll. Men tillvaron rasar när han blir utsatt för utpressning, och Mira, som inte vet något om den, kan bara handfallen se på när han sätter hela deras framtid på spel.

Kriminalinspektör Johan Rokka förstår snart att mordet på rastplatsen har kopplingar till Stockholms undre värld, den värld han en gång lämnade. Rokka kallas till huvudstaden för att bistå polisen i utredningen, och det blir hans tuffaste och mest personliga fall hittills. För den här mördaren glömmer aldrig en oförrätt, och tar till alla medel för att röja sina fiender ur vägen.

Förrädaren är den femte fristående boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade serie om kriminalinspektör Johan Rokka och Morden i Hudiksvall. (
Från förlagets hemsida)


Författare: Gabriella Ullberg Westin
Titlel: Förrädaren
Utgiven av: Harper Collins
ISBN9789150725902
Betyg: 5🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Adlibris 
Bokus
Lyssna: Storytel - uppläsare Maria Lyckov

Läs fler bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar