fredag 21 januari 2022

Frostänglar - Ramona Ivener


Mina tankar

När jag får en bok i min hand eller i mina öron som är så där bra så det krullar sig på hela kroppen då är jag inte kontaktbar för än boken har satt sin sista punkt.

Så var det med den här otroligt spännande boken. Den har ALLT! Förutom spänning så finns där kärlek, passion och mord. Ramona har verkligen lyckats med den perfekta blandningen och hon lyckas med att hålla ihop den här nagelbitaren hela vägen.  

Drivet, röda tråden och dramatiken är njutningsbar och jag säger bara hatten av för uppföljaren till Nattväkten, en bok jag tokgillade och gav högsta betyg.

Läs gärna Nattväkten först som är del 1

Skulle jag nämna tre ord så skulle det bli, Nervkittlande
Sträckläsning
Tokgillar

Boken

Frostänglar tar vid där Nattväkten slutade. Kriminalkommissarie David Ritter befinner sig i sitt semesterhus på Gotland av privata skäl, när en sexårig flicka försvinner plötsligt. Det dröjer bara timmar innan ytterligare ett barn anmäls saknad. Nästa dag hittas ett av barnen livlös i snön och paniken bryter ut på ön. Den lokala polisen inser snabbt att de behöver Ritters hjälp.

Jakten på förövaren blir till en otäck kamp mot klockan, där varje ledtråd bara leder till nya vändningar och fler frågor. Ju närmare sanningen Ritter kommer, ju mer skrämmande ter sig fallet och han inser att han åter är i hälarna på en sinnessjuk galning.

Titel: Frostänglar
Författare: Ramona Ivener
Ljudbok: Magnus Roosman
Omdöme: ✨✨✨✨✨

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar