måndag 21 juni 2021

Gammal kärlek rostar alltid - Kristin Brorsson

Mina tankar

Först när jag började läsa så kände jag att nej inte ytterligare en klyschig, söt och tillrättalagd feelgood. Men ju mer jag läste desto mer tyckte jag om författarens grepp och på det sättet hon angrep otrohet och lögner och på det sättet Kristin fångar mitt intresse för att få veta hur denna katastrofala historia ska sluta.
Jag gillar även de två kvinnorna och hur de hanterar och agerar, det ger mig goda skratt när jag tänker mig in i situationen de befinner sig i.

En bok att sjunka ner, den är skriven med glimten i ögat och är lättläst. Tempot är det inget fel på och den håller farten in i mål. 
Jag har såväl läst och lyssnat och kan rekommendera båda varianterna.
Missa inte den här. Jag hoppas du blir lika positivt överraskad som jag blev.

Boken

Julie är mamman som är föräldraledig med sina två små barn. Hon är trött, ställer enormt höga krav på sig själv och känner sig vilse i sin ganska nya roll. Allt gick så fort, i ena stunden var hon nyförälskad och i nästa mamma.

Julie lever med en man som sätter jobbet först. Därefter festen. En man som är frånvarande även när han är hemma, vilket han är alltmer sällan.

Ebba är singeln som desperat längtar efter det trygga familjelivet. För några år sedan trodde hon att hon träffat den rätte, men fick istället hjärtat krossat och har sedan dess inte riktigt gett kärleken en chans. En dag dyker den gamla flamman upp i hennes liv igen och hon blir kär på nytt - problemet är bara att han numera är gift.

Snart kommer Ebbas och Julies vägar att korsas.

Gammal kärlek rostar alltid är Kristin Brorssons debut och den första romanen om Ebba och Julie. En välskriven relationsroman för läsare av Anna Lönnqvist, Kristin Hannah och Anna Fredriksson.

Författare: Kristin Brorsson
Titel: Gammal kärlek rostar alltid 
Utgiven av: Lind & Co
Omdöme: ✨✨✨
Ljudbok: Sofia Berntson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar