tisdag 10 november 2020

Din tillgivna syster - Sebastian Avindell


Mina tankar om boken
En annorlunda spänningsroman där vi får följa sjuksköterskan Gabriel och hans efterforskningar på varför det helt oförklarligt försvinner personal från sjukhuset. Dessutom får vi följa 
Gabriels inre kamp mot sina egna demoner. 
Vi bjuds på kärlek och hat, skuld och en inrekamp. Sebastian skriver med ett otroligt färgstarkt och målande språk. 
Helt klart läsvärd och ja den är spännande vill jag lova. Jag kommer nog inte att vilja befinna mig där under sjukhuset ensam. 


Om boken
Gabriel har flyttat till Ljungshed för att börja om. Med ett nytt jobb som sjuksköterska på Ljungsheds sjukhus har han börjat släppa in människor i sitt liv igen. Men personal på sjukhuset försvinner spårlöst och Gabriels efterforskningar får honom att inse att det inte är första gången. Historien tycks upprepa sig. Någonting gammalt och ursinnigt ruvar nere i den labyrintlika källaren. Det väntar på hämnd. Och det lockar Gabriel till sig.

Din tillgivna syster är en roman om skuld, hat och kärleken i dess renaste form. En historia om klassgränser och det mörka som finns inom oss alla.

Sebastian Avindell är född 1984 och är uppvuxen i Linköping. Han är yrkesverksam sjuksköterska, med en specialistexamen inom akutsjukvård. Din tillgivna syster är hans debutroman.


Tack för recex.

Författare: Sebastian Avindell
Titel: Din tillgivna syster
Utgiven av: Visto förlag
Omdöme 3 💡💡💡++

Storytel: Magnus Schmitz
Finns hos
Visto förlag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar