fredag 21 februari 2020

Mimmis värld - Jim Gustavsson & Fredrik Hammarstedt

                                             


Två helt underbara och pedagogiska böcker för våra minsta barn läs böckerna och njut av den härliga musikvideon som du kan hitta på you tube.Dessa två får högt betyg av mig då de både engagerar och inspirerar så väl mig som vuxen men även båda barnbarnen 1 år och 2 år gamla.


Extra plus för fina illustrationer och de hårda sidorna som tåls att både bita i och dra i. Färgerna är även de med på min pluslista klara fina och glada färger och de små titthålen är dessutom mycket omtyckta av barnen.Om boken 
Mimmis värld har utvecklats för att stimulera barns språkutveckling. Vårt mål är också att ge föräldrar råd och tips om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt!" Jim Gustafsson & Fredrik Hammarstedt

Jim Gustafsson och Fredrik Hammarstedt är de två författande logopederna. Med en bakgrund inom barns tal- och språkutveckling har de tagit fram konceptet Mimmis värld, som är en språkutvecklande värld för alla barn.

Mimmis värld består av böcker, låtar och filmer på Youtube, samt tips och råd till föräldrar om hur de kan stärka barnens språkutveckling på ett roligt och enkelt sätt.

Först ut är böckerna Här är Mimmi och Hemma hos Mimmi som riktar sig till de yngsta barnen i den tidiga språkutvecklingen. Läs böckerna, njut av musiken, dansa med till filmerna och lär dig de lätta men samtidigt så otroligt viktiga språkutvecklande strategierna med Mimmis värld!

I Här är Mimmi får vi för första gången träffa alla i Mimmis värld. Mimmi, Pippi och Leo - vilka andra karaktärer finns i boken?


Tack till er alla för recex.
Författare: Jim Gustavsson & Fredrik Hammarstedt
Titel: Hemma hos Mimmi & Här är Mimmi

Utgiven av: Mima förlag
ISBN: 
9789188845214 & 9789188845221
Betyg: 5🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus  & Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar