torsdag 24 februari 2022

Löften i vintertid - Lisa KleypasEvangeline Jenner, blygast av de fyra väninnorna, kontrolleras skoningslöst av sina släktingar som har siktet inställt på den förmögenhet hon en dag kommer att ärva. De har till och med utsett en lämplig make, hennes egen kusin Eustace. Men Evie har en plan för att undkomma familjens förtryck: En uppgörelse med Londonsocietetens mest skandalomsusade man. Viscount Sebastian St Vincent kan inte tro sina ögon när den hopplöst försagda Evie en kväll stiger över hans tröskel och erbjuder honom sin hand i ett förnuftsäktenskap som kan gynna dem båda. Men erbjudandet kommer med ett förbehåll. Evie vill inte bli ännu en av Sebastians många erövringar och efter bröllopsnatten ska de inte dela säng mer. Kan St Vincents beprövade förförelsekonst övertyga Evie att ompröva sitt villkor eller kan han i stället för första gången öppna sitt hjärta för äkta kärlek?Läs dem i rätt ordning då de bygger på varandra och vi följer de fyra väninnorna

 
                                              Väninnor, hemligheter i sommarnatten  del 1

Mina tankar

Gillar du klassisk historisk romance? Missa då för tusan inte den här serien.
Det här är del tre i serien Väninnor och jag har läst de två tidigare delarna och de är riktigt bra, men del tre är nog den jag har gillat mest hittills. 
Förvecklingar, familjehemligheter med massa drama och en hel del passion. Dessutom som sig bör i romance ebjuds du på erotisk sex. 
Ett språk med rappa repliker gör att sidorna flyger fram och såväl miljöer som karaktärer är charmiga och småmysiga.

Tack för recex

Titel: Löften i vintertid
Författare: Lisa Kleypas 
Ljudbok: Ellen Jelinek 
Förlag: Bokförlaget polaris
Omdöme: 🌸🌸🌸🌸

Adlibris Bokhandel | Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar