söndag 6 februari 2022

Vårkänslor på lyckans gård - Carole Matthews
Molly Baker trivs med sitt liv. Hon ska snart fylla fyrtio och bor på en stor bondgård på engelska landsbygden, omgiven av böljande dalar och mängder av djur. Till gården kommer också ungdomar som har det tufft i skolan, och Molly ser det som sin uppgift att hjälpa dem på rätt väg.
Men allt vänds upp och ner när Shelby Dacre en dag dyker upp. Han är en omtalad och oerhört snygg skådespelare, som också spelar huvudrollen som veterinär i en populär tv-serie. Han hoppas att Molly kan hjälpa honom med hans besvärliga son, Lucas. Det kan hon, men någon romantik har Molly Baker inte tid med.

Medan Molly kommer närmare både Shelby och Lucas hotas gården av nedläggning. Kan hon med hjälp av sina nya vänner rädda det viktigaste i hennes liv?

Vårkänslor på Lyckans Gård är sprudlande lyckoläsning av engelska feelgood-drottningen Carole Matthews. Det är också den första delen i en serie om livet på Lyckans Gård.


Mina tankar
Vill du ha en mysigbok som utspelar sig på en gård där det finns massor med djur? Dessutom en rätt annorlunda kvinna, Molly, och ett gäng ungdomar som Molly försöker att få rätsida på. Ja då ska du absolut läsa den här helt galna, mysiga och underbara boken. 
Jag kan garantera ett och annat asgarv men jag kan även lova en underton av allvarlighet som manar till eftertanke.
Ett rappt språk med härliga repliker. Miljöer som målas upp som vackraste landskap och karaktärer som inte går av för hackor. En vansinnigt härlig bok att bara gotta ner sig i och njuta av.

Den andra delen släpps redan hösten 2022 och som jag längtar!!!
Ett stort extra plus för det helt ljuvliga omslaget på boken.

Titel: Vårkänslor på lyckans gård
Författare:  Carole Matthews
Omdöme: 5🐓🐓🐓🐓🐓

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar