fredag 17 december 2021

Vackra vita lögner - Lovisa Wistrand

 

Mina tankar 
Vill du skratta? Då ska du läsa den här helt underbara boken som handlar om förväxlingar, lögner och kärlek. Jag skrattade så tårarna rann och funderande flera gånger över varifrån Lovisa har hämtat denna härliga story och vart hon får alla tokigheter ifrån.
Allt kan verkligen hända när en tvilling tar den andras plats på en julig kryssning till Antarktis. 

Härliga miljöbeskrivningar som gör att jag som egentligen inte är en vintermännsika inte skulle ha något emot att åka på en kryssning till Antarktis. 
En mysig bok som håller fokus på hemligheter och naturscener. En bok som bjuder på ett härligt driv, ja, du vet ...en bok du inte släpper för än den är slut. En bok du bara måste läsa!


Läs gärna Lovisa tidigare böcker 
 


Boken
När arbetsnarkomanen Aurora Vinters tvillingsyster Vanessa inte kan åka på sin efterlängtade resa till Antarktis, flyger Aurora dit i hennes ställe. I sjutton dagar måste hon låtsas vara sin spontana, orädda syster som är gift, kan kinesiska och är en mästare på att köra snöskoter, klättra och paddla kajak. Enkelt. Eller? Det är bara det att Aurora avskyr att resa, avskyr kyla, avskyr flygplan och absolut inte gillar tanken på ett långsamt internet.

Väl ombord på kryssningsfartyget visar det sig att den vrålsnygge expeditionsledaren Aiden Mayer känner Melissa sedan innan – och Aurora måste spela ordentligt. Bland is, pingviner och glittrande snötäcken börjar känslorna spira, men frågan är vad Aiden och Melissa har för historia? Aurora vill inte flirta med systerns ex, och det är ändå hennes minsta problem. Värre blir det när lögnerna haglar, kärleken växer och bluffen är nära att avslöjas.

Författare: Lovisa Wistrand 
Titel: Vackra vita lögner
Utgiven av: ordberoendeförlag
Betyg: 🐋🐋🐋🐋🐋

 Bokus Adlibris Bokhandel
Ljudbok: Ellen Jelinek (storytel)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar