onsdag 27 oktober 2021

Älskar att hata dig - Lovisa Wistrand

Mina tankar
Lovisa har ett sätt att skriva på som fångar mitt intresse från start. Det är snabba och träffsäkra repliker. Det är ett rappt språk som ger ett bra driv genom hela boken. 
Hon är skicklig att få till de olika karaktärernas olika positiva som negativa egenskaper och allt detta blandar hon men massor av humor oväntade vändningar och en del spänning.
En berättelse som utöver det humoristiska perspektivet faktiskt har en underton som är djupare. Att våga bryta upp från det förväntade och förutsägbara och att faktiskt våga slänga sig ut i det okända och testa att göra det som faktiskt verkar helt omöjligt.
Om jag gillade boken? Jag tokgillade och sträckläste den.

Läs även mina tankar om 600 mil till dig 
Boken 
De är varandras raka motsatser, men i kärlek är allt möjligt.

Bianca kämpar för miljön och Adam slänger skräp omkring sig, hon är kattallergisk och han har katt, hon har en universitetsutbildning och han hatar att plugga. Och det värsta av allt: hon föredrar förhållanden och han engångsligg. Det enda de har gemensamt är att de båda vill bli vd på mobiloperatören Future, men innan ledningen bestämmer sig måste Bianca, som söker externt, jobba ett halvår på kundservice med Adam som chef. Han i sin tur måste driva upp teamets försäljningssiffror och sluta dejta kvinnor på kontoret, vilket är ungefär lika hemskt som tvingas gå i kloster. Enligt Adam, alltså.

De avskyr varandra från första stund, men gränsen mellan hat och kärlek är inte alltid tydlig

Författare: Lovisa Wistrand 
Titel: Älskar att hata dig 
Utgiven av: ordberoendeförlag
Betyg: 💘💘💘💘💘
Finns hos
Bokus 
Ljudbok: Ellen Jelinek (storytel)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar