söndag 8 januari 2023

Ett rum hos Daisy - Jill Mansell


Daisy MacLean har sällan en lugn stund. Tillsammans med sin excentriske far Hector driver hon ett tjusigt hotell på den engelska landsbygden, och förutom allt arbete har hon ett rätt trassligt privatliv att reda ut.
När en gammal pojkvän till Daisys vän Tara planerar att fira sitt bröllop på hotellet, blir hon till en början lite orolig och återseendet sätter igång en lång rad av oväntade händelser.

Den irriterande snygge, före detta rugbyspelaren Dev Tyzack envisas med att dyka upp på hotellet och Daisy gör allt för att undvika honom. Samtidigt inleder hon på nytt ett förhållande med en gammal kärlek från universitetet, den rolige och betydligt tryggare Josh. Sedan dyker en ung man vid namn Barney upp. Han har något att berätta om Steven, Daisys man som omkom i en bilolycka och som hon gör allt för att glömma.


Mina tankar
Återigen har Jill Mansell skrivit en bra, romantisk och riktigt hjärtevärmande feel-goodroman. Du får kärlek familjehemligheter och humor men även en del underliggande saker som ger ett djupare innehåll. 
Jag skulle gärna ta in några nätter på Daisys hotell ett par nätter och utforska de charmiga omgivningarna.
En feelgood som är mysig i stället för sötsliskig, som är tänkvärd och har en finstämd ton. 
Dock tyckte jag nog att boken Vi ses i Beachcomber Bay (Läs mina tankar) var snäppet
bättre.
Jag har lyssnat på den här boken och gillar uppläsningen som känns avslappnad och behaglig.

Titel:  Ett rum hos Daisy
Författare:Jill Mansell 
Föralag: Bokförlaget nona
Ljudbok: Gunilla Leining

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar