torsdag 8 december 2022

Trubbel i musteriet - Jenny Clevström

Det stundas höstbröllop på Äppelgården. Till festen återvänder gamla bekantskaper och med Franks dotter Claudia och hennes son Luca på plats blir livet äntligen som vanligt igen.

Men hösten på den nystartade handelsträdgården är intensiv. Fastän de skånska vindarna är milda, är det något som bekymrar Pommies och Franks vän, Carl Styrud, ägare till det anrika familjeföretaget Styruds musteri. Elaka rykten sprids i sociala medier om att musteriet använder utländsk besprutad frukt och problemen eskalerar snabbt.

Pommie och Frank gör allt de kan för att hjälpa sin vän trots att de har mycket att stå i. Det brittiska företaget som investerat i Franks och Carls näringslösning kommer med påstridiga krav och från ingenstans dyker Pommies pappa upp efter trettiofem års tystnad. Mellan Claudia och hantverkaren Vojtek spirar romansen. Men Vojtek tampas fortfarande med demoner kring minnet av dotterns död.

Pommie får snart svårare familjefrågor att ta ställning till än om hon ska träffa sin pappa. Och hur ska hon kunna övertyga Frank om att missade dejter bara är en följd av den senaste tidens omvälvande händelser?

När höst går mot vinter har livet på Äppelgården tagit en ny riktning. Stora hemligheter har avslöjats och nya familjeband har skapats.


Tredje delen i en småtrevlig och mysig feelgoodroman som bjuder på härliga och målande miljöbeskrivningarna och med personer man följer från de tidigare böckerna. Du får värme, kärlek, intriger och allt annat som behövs för att du ska få skratta, trivas och vilja sträckläsa.
Jag rekommenderar dig att läsa böckerna i rätt ordning för att få bäst behållning, 1Kirskålsgrannar 
2Tistlar i handelsträdgården

Författare: Jenny Clevström 
Titel: Trubbel i musteriet
Utgiven av: LB förlag
Betyg: 3 🌸🌸🌸

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar