torsdag 17 november 2022

Under misteln - Anna Porter

Till skillnad från vad hennes efternamn antyder ser Sofie Storm sig själv mer som en lätt bris. Bakom kulisserna på det populära programmet Edwards jul är hon en sansad motvikt till den snarstuckna Edward. Med samma mjuka hand skjuter hon mammans kommentarer om Martin, Sofies svärmorsdröm till exman, åt sidan.

Tjejkompisarna från bokklubben är dock alla överens om att Martin är en tölp, trots att de som oftast har skilda åsikter om böckerna de läser. De borde hjälpa Sofie lite på traven, kanske genom att arrangera en och annan blind date?
Veckorna går i Visby, pepparkakshusen blir allt fler och luften fylls av doften av hyacint. I skenet av juleljus, och med ett pirr under en mistel, sprider sig julens magi över Sofies arbete och hem.


Det här är en mysig och julig bok i sann feelgood anda. Den är en sådan man gärna kryper upp med i soffan och njuter tillsammans med varm choklad med massor av vispgrädde.
Den är hjärtevärmande och innehåller det där man vill ha för en skön stunds avkoppling. Kärlek, vänskap och massa juliga saker som, julpynt, julbak och den viktiga misteln. 

Titel: Under misteln
Författare: Anna Porter

Ljudbok - Anna Dorsin 
Ebok

Förlag: Wapi
Omdöme: 🎄🎄🎄🎄


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar