torsdag 3 november 2022

Bekännelsen - Susanne Schemper

Sommaren står för dörren men i vackra Solinge rullar mörkret in över de blommande rapsfälten och hotar idyllen.

Det har gått åtta år sedan Tina gjorde vad hon trodde var det enda rätta. Hon kunde inte längre se på när grannen Mats gjorde illa sin gravida fru Sanna och sonen Noa – och hon agerade.
Efter den dramatiska hämnden har lugnet åter lagt sig över fridfulla Solinge i Halland. Tina har gjort sitt bästa för att förtränga den där sommaren. Vill inte erkänna för sig själv vad hon var kapabel till.
När Noa – som nu har kommit upp i tonåren – visar tecken på att må dåligt, tar Tina genast på sig skulden. Hon var den som splittrade hans familj. Hon överväger att bekänna vad hon gjort, men rädslan för konsekvenserna är stor. Och när Sanna på nytt hamnar i ett utsatt läge ställs allt på sin spets.Bekännelsen är en psykologisk spänningsroman om mörka hemligheter och ett förflutet som kommer ikapp. Den är fjärde delen i den populära Solingeserien som utspelar sig i ett fiktivt samhälle i Halland.
Det här är en psykologisk spänning när den är som bäst och den kryper verkligen in under skinnet och jag måste bara lyssna vidare.

Missa inte!

Titel: Bekännelsen 
Författare: Susanne Schemper
Ljudbok: Gunilla Leining
Förlag: Wapi
Omdöme: 📙📙📙📙📙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar