tisdag 2 augusti 2022

På egna ben - Sheila O´Flanagan


Delphie älskar sitt jobb, sina vänner och sitt fantastiska hus vid havet. Hon är lycklig även om hon varken har man eller barn något som hennes familj har svårt att acceptera. För att få dem att sluta ifrågasätta hennes livsstil bjuder hon med ett gammalt ex som dejt till sin brors bröllop.

Det är en förvånansvärt trevlig kväll, tills Delphie får ett ödesdigert samtal. Hon tvingas lämna sitt jobb, helt utan någon plan B.

Delphie börjar tvivla på vem hon är och vad hon egentligen vill. Har hennes mamma rätt? Är det dags för ett lugnare tempo, borde hon slå sig till ro och bilda familj? Eller vill hon fortsätta leva det liv hon alltid trott att hon älskat?En bok som jag nog tyckte startade rätt trögt men som växte för var sida jag läste. 
Det är precis som BTJ skriver
"Varm relationsroman med driv i berättandet som förmår engagera läsaren"

En riktig feelgoodare som har värme, vänskap med en djupare underton. Det är en charmig bok som både väcker skratt och ilska och som är rörande och roande. 
Helt enkelt en bok om att våga lita på sig själv och lämna sin trygga vrå för att utmana sig själv.

LB Förlag har gett ut fem romaner av Sheila: Livet kan börja, Den där kvällen, Vid min sida, En oväntad resa och På egna ben. Jag kan verkligen rekommendera dem alla!

Titel: På egna ben
Författare: Sheila O`Flanagan
Omdöme: 💜💜💜💜+
 Adlibris Bokhandel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar