tisdag 2 augusti 2022

Rosalinds resa - Muna Shehadi


Eskapistisk romance-serie om tre systrar som börjar söka sina rötter...
Rosalind, Olivia och Eve är döttrarna till den vackra och omtalade skådespelerskan Jillian Croft, och hennes make Daniel Braddock. Trots att deras mor till och från kämpade med sin psykiska hälsa hade de på många sätt en storslagen uppväxt. Men när hon dör kommer döttrarna över läkarjournaler som antyder att deras mor aldrig kunnat föda dem.

Medan Olivia och Eve hävdar att det som står i journalerna inte kan stämma, kan mellansystern Rosalind inte släppa tanken på att hela hennes barndom kan vara en lögn. Hon börjar forska i vad som kan ha hänt, och spåren leder henne till operasångerskan Leila Allerton i New Jersey, och hennes härliga familj.

Rosalind blir snabbt insläppt i familjens bullriga gemenskap, men vad ska de säga när de får reda på anledningen till att hon sökt upp dem?

Rosalinds resa är första delen i Muna Shehadis trilogi Fortunas döttrar. En spännande och romantisk slukarserie för alla som älskar Lucinda Rileys böcker.

En fantastisk berättelse som jag slukade från första till sista sidan i ett nafs. Jag blev tvungen att ladda ner ljudboken så jag även kunde lyssna på mina promenader. Julia läser den otroligt bra.
Spännande planteringar av vad som kan vara orsak och verkan gör boken mycket snabbläst och jag vill bara veta om mina teorier stämmer. 
En bok som inte är lika förutsägbar som jag först trodde. Det blir twister som rör om och förvirrar. LÄS!
Jag ser fram emot att läsa de två kommande böckerna i serien.
Serie : Fortunas Döttrar 🎧📚
Del 1 : Rosalinds Resa
Del 2 : Eves Sanning 28/9-22
Del 3 : Olivias Hemlighet 1/6-23 

Titel: Rosalinds resa
Författare: Muna Shehadi
Omdöme: 💚💚💚💚💚

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar