onsdag 12 juni 2019

Livet kan börja - Sheila O´ Flanagan

Tack LBförlag för att jag fått ett fint läsex från er 💓
Vill du läsa en härlig feelgood bok så är det den här du ska läsa! 
Trots en liten trevande och trög start så vill man inte lägga ifrån sig boken, för man vill ju faktiskt veta hur Imogen ska lyckas med det hon bestämt sig för att göra, det hon planerat länge och till slut genomför.

Det är en charmig bok som både väcker skratt och ilska och som är rörande och roande. En bok som du läser här och nu, men som kanske inte stannar kvar för någon längre betraktelse.

Miljöbeskrivningarna och språket är underbart och jag skulle gärna åka till den pittoreska byn för att uppleva stränderna, människorna och trottoarserveringarna. Jag kommer definitivt att läsa mer av Sheila.

Sammanfattningsvis: Lättsam, underhållande feelgood med ett härligt språk.


Handling
När Imogen försvinner spårlöst står hennes familj handfallen. Någon som lever ett perfekt liv försvinner väl inte frivilligt? Alla har ju sett hur hennes man Vince behandlar henne som en prinsessa och Imogen själv har många gånger sagt hur lycklig hon är. Men ingen vet vad som egentligen har pågått i hemmet och att Imogen har planerat att lämna sin kontrollerande make i åratal.
När hon ser chansen till en nystart lämnar hon allt och bosätter sig i den franska by där hon bodde som barn. Men ska hon kunna börja om på nytt, eller kommer Vince och hans mörka hemlighet att hinna ikapp henne?
Författare: Sheila O´ Flanagan
Titlel: Livet kan börja
Utgiven av: LBförlag
ISBN9789177990048
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Läs även andra bloggar om boken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar