lördag 11 april 2020

Vid min sida - Sheila o´Flanagan

En trevlig feelgood historia som i mitt tycke dock kunde varit 200 sidor kortare. Berättelsen startar mycket lovande och jag känner sn stor förhoppning om att det här kommer att bli bra, men sen... den tar sig aldrig, den stampar och stampar tills det är 100 sidor kvar. Då äntligen tar den fart igen och blir riktigt bra.
Så tyvärr kommer inte den här att hamna på min lista över wow upplevelser men den fungerar att slöläsa på stranden eller i hängmattan en skön sommardag.

Handling
Dominique har levt sitt liv i en bubbla som fru till en av Irlands mest framgångsrika affärsmän: Brendan Delahaye. Men bubblan spricker när Brendan en dag plötsligt försvinner, lämnar sitt företag i sticket och överger Dominique och deras dotter, som nu tvingas stå till svars för hans handlingar.

Ensam och utelämnad måste Dominique kämpa sig tillbaka och utvecklas från en tyst, lydig och ekonomiskt beroende fru till en starkare och lyckligare kvinna. När hon då även hittat en ny man att leva med, snarare än för, dyker Brendan plötsligt upp igen, lika charmig och karismatisk som alltid, och förväntar sig att allt ska bli som förr.

Tack LB förlag  för recensions ex
Författare: Sheila o´Flanagan
Titlel:  Vid min sida 
Utgiven av: LB förlag
ISBN9789177990499
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus  & Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar