tisdag 9 juni 2020

Solsken och Parmesan - Christoffer HolstEn bok helt i min smak, jag verkligen älskade den.
Vi bjuds på allt från kärlek, hemligheter till lite smärta och god mat,. Ja en salig blandning som blir så där perfekt som det ska vara i en feelgoodbok.
Jag både skrattade och förfasades med på ett underbart sätt.
Boken bjuder på härliga karaktärer som författaren gestaltar på ett utomordentligt sätt, jag kan verkligen se dem framför mig. Hilda i sina fina klänningar med härliga färger men även den lite rundlagda och inte allt för charmige chefen på Hildas jobb. Lysande Christoffer.

En mysig och väldigt charmig historia som har alla de rätta elementen som en riktigt BRA feelgoodare ska ha, kärlek, förvecklingar men inte minst ett gott slut. 
Så skaffa dig boken, släng dig i hängmattan eller solstolen och NJUT. Det här är en riktig pärla.


Handling
Rasmus är en avdankad dansbandsstjärna som tillbringar dagarna på sin systers soffa och har svårt att komma över sitt ex. Hilda älskar matlagning mer än något annat, men jobbet som kock på en förskola ger inte direkt utlopp för hennes drömmar. Särskilt inte när hon gått och blivit KK med sin chef …
För att komma ut i världen har båda två bokat in sig på en matlagningsresa till Toscana. Men på Arlanda får de ett oväntat besked: hotellet i Italien har brunnit ner och istället ska kursen hållas på ett pensionat i Öregrund, en liten stad vid Roslagens kust. Väl där kommer kursdeltagarna allt närmare varandra, och känslor blommar upp. Men alla bär de på hemligheter, som när som helst riskerar att avslöjas under den värmande sommarsolen ...

Författare: Christoffer Holst 
Titlel: Solsken och Parmesan
Utgiven av: lovereads 
Betyg: 5 🌟🌟🌟
🌟🌟
Finns hos
Bokus  Adlibris
Storytel
Omnible - hitta bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se
Tack Marie Jungsand hos lovereads för att jag fick läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar