söndag 28 juni 2020

Juni juli halva augusti - Marie Louise Marc



Så nu har jag äntligen läst min första bok av Marie -Louise och jösses så hon Knockade mig. 
Den här aspirerar som årets hittills bästa feelgood, i alla fall för mig.

Jag säger bara vilken fantastisk feelgoodpärla, den har precis allt jag förväntar mig i den genren. Den är charmig, den har humor, en hel del med relationsförvecklingar dessutom bjuds vi på en del sorgligheter men även av massor av värme och glädje.

En mycket lättläst bok som har ett bra språk, ett bra driv som flyter på, och det på ett sätt att jag inte vill sluta läsa förrän sista sidan är där...
Marie-Louise sätt att  beskriva såväl miljöer som karaktärerna i boken,är briljanta, till slut tror jag nästan att de är mina vänner allihopa, det är bra gjort.

Mormor är en härlig gumma som man bara måste älska, jag kan både se och känna hennes närvaro när jag läser boken. Henne hade jag gärna druckit kaffe och ätit hallongrottor med. 
Jag kan inte annat än vråla ut LÄS!!!!
Boken som har allt du behöver när du vill må bra och bara glida in i feelgooddimman.
Handling
42-åriga Hanna trivs med livet i Stockholm, men när hennes mormor skadar sig och behöver hjälp tvingas hon upp till den lilla byn Storsjöhöjden i Jämtland. Byn där hon tillbringade sin barndoms somrar är sig lik: samma ljuvliga ängar, samma vackra vyer mot fjällen … och samma Mattias.

För tjugofem år sedan hade Hanna och Mattias en himlastormande romans här. Idag är han getbonde med eget mejeri, och lever ensam med dottern Felicia. Det dröjer inte länge innan känslorna åter väcks till liv mellan Mattias och Hanna, och Hanna blir dessutom förtjust i 9-åriga Felicia. Ändå bestämmer de sig vuxet för att hålla det på en sommarromans-nivå. Juni, juli, halva augusti.

Men Hanna bär på en hemlighet. Ett sår som aldrig läkt. Och plötsligt sker en olycka som vänder upp och ner på hela sommaren. Var hör Hanna egentligen hemma?

Tack Marie Louise för den fina boken och din fina hälsning i den

Författare: Marie Louise Marc
Titlel: Juni juli halva augusti
Utgiven av: Printz Publishing 
Betyg: 5🌟🌟🌟
🌟🌟

Finns hos
Bokus & Adlibris
Storytel
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig


Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar