söndag 12 februari 2023

Cleopatra, Wallflowerserien - Eloisa James


Cleopatra Lewis är inte alls imponerad av societeten och har inga planer på att gifta sig. I ett försök att skrämma bort männen beger hon sig till Quimbys kostymer för att låta sy upp riktigt smaklösa klänningar - och går därifrån som ägare av hela stället.

Amerikanen Jake Astor Addison är i London för att göra affärer och blir chockad när han inser att en kvinna just köpt butiken som var tänkt att bli hans nästa stora investering.

Deras vägar korsas och snart har de en överenskommelse som inte liknar någon annan. Jake kan inte låta bli att fascineras av Cleo och inser snart att hon har stulit hans hjärta. Men Cleo värnar starkt om sin självständighet och låter sig inte charmas så lätt. Och med den bakgrund han har, har han ens en chans?


"En detaljrik och genomarbetad roman med en intressant och lite ovanlig inblick i kostymtillverkning.", Linn Langefors, BTJ-häftet
En romance som innehåller allt och lite till. Allt från romanser, relationsbryderier till vänskap och erotik.
Som sig bör löper det inte på friktionsfritt för huvudkaraktärerna Cleo och den karismatiska Jack men som brukligt är i feelgoogdromance så löser det sig så klart till slut.

Udda och ganska intressanta karaktärer, kostymtillverkning och kvinnlig list är härlig behållning som du får när du läser den här boken. Dessutom riktigt känner man elekticiteten och hur det sprakar mellan Cleo och Jack i Eloisas sätt att skriva.
Det känns underbart att det här är del ett och jag ser fram emot många fler i den här serien.

Och jag säger bara WOW vilket bokomslag som Lotta Mellgren har gjort, man kan inte annat än bli super glad och man vill bara kasta sig in i den här romantiska boken.


Titel: Cleopatra, Wallflowerserien
Författare: Eloisa James
Förlag: Harperlove
Ljudbok: Ella Schartner

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar