onsdag 1 februari 2023

Allt började med en hemlighet - Jill Mansell

Problemet med hemligheter är att du aldrig kan gissa vad konsekvenserna kommer att bli ... Lainey har förlorat allt. Men tillsammans med sin vän Kit lyckas hon med hjälp av en liten nödlögn (okej, en ganska stor nödlögn) få drömjobbet. 

Snart bor de i ett fantastiskt hus vid havet och avvärjer galna fans åt en pensionerad skådespelare, och försöker samtidigt hålla ordning på hans charmiga men kaotiska familj. Det är definitivt värt besväret att bevara hemligheten. Lainey letar åtminstone inte efter kärlek. Det är dags för en paus från allt det där.

Men ... Seth, skådespelarens barnbarn, är verkligen ganska attraktiv. Det finns en växande kemi och det klickar helt klart mellan dem. 

Men hur skulle han reagera om han visste att hon inte varit ärlig mot honom? Lainey är dock inte den enda med en hemlighet. Seth har en egen. Och allt är på väg att börja rivas upp...


Just nu är jag inne i en feelgood period och då är Jill Mansell ett givet val. Hennes sätt att skriva feelgood passar mig perfekt. Hon har en bra blandning av romantik, humor, familjehemligheter, trevliga miljöer och mysiga karaktärer.
en del underliggande saker som ger ett djupare innehåll. 
dessutom är inte så där sötsliskiga utan mer charmiga och mysiga med en finstämd ton. 


Titel: Allt började med en hemlighet
Författare: Jill Mansell 
Förlag: Bokförlaget nona
Ljudbok: Gunilla Leining


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar