lördag 14 maj 2022

Blind vrede - Malin Thunberg SchunkeEn våg av skrämmande våldsbrott drabbar Europa. Varje gång återfinns samma märkliga symbol. På Eurojust i Haag tillsätts en utredningsgrupp med den svenska åklagaren Esther Edh i spetsen.
Spåren leder snart till södra Sverige och en andlös kamp mot klockan inleds för att förhindra fler våldsdåd. Men jagar man en ensam gärningsman? Eller är det starkare krafter som drar i trådarna?

Samtidigt lever den italienska åklagaren Fabia Moretti under dödshot från maffian. När hennes hemliga förflutna kommer i kapp tvingas hon att en gång för alla konfrontera sina demoner.
Blind vrede är en dramatisk och mångbottnad thriller om den explosiva vrede som döljs i samhället och om vad som kan utlösas när en grupp gränslösa människor finner varandra. Det är samtidigt en gripande berättelse om individuell moral och vårt behov av mänskliga relationer.

Grattis Malin till den bästa boken i serien. Jag är så imponerad av att du gör det igen fast ännu bättre. 
Som i alla böcker i den här serien finns ett härligt driv och en hållbar story. Det märks att Malin är påläst och att det ligger mycket research bakom. Riktig hög trovärdighet genomsyrar det hela genom hela boken.

Trots att det är många trådar och personer att hålla ordning på så besitter Malin en enorm förmåga att på ett makalöst sätt knyta i hop alla trådar så jag är med i matchen och det utan att hamna i någon svacka.
Missa inte den här serien. Den är grymt bra. Men du! Läs dem i ordning för bästa behållning.


   

Författare: Malin Thunberg Schunke
Titel: Blind vrede 
Ljudbok: Mirja Turestedt
Utgiven av: Piratforlaget
Betyg: 5 🏆🏆🏆🏆🏆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar